Čuvana utvrda

Imanje para Jolie - Pitt u Francuskoj čuvaju bivši vojnici

Angelina Jolie
Pixsell
28.07.2010.
u 09:52

Andrew Morton u svojoj knjizi o glumici Angelini Jolie piše kako na njezinu imanju radi 25 članova posluge, osim dadilja, čistačica i kuhara, zaposleno je i medicinsko osoblje.

O kućanstvu najzgodnijeg para u Hollywoodu, Angeline Jolie i Brada Pitta, brine se 25 članova posluge. Tako barem u svojoj knjizi o Angelini tvrdi njezin autor Andrew Morton. Na velikom imanju Chateau Miraval u Francuskoj, koji je par kupio 2008., osim služavki i vrtlara, zaposleno je nekoliko članova medicinskog osoblja i dadilja. Autor piše kako su dadilje uglavnom iz Vijetnama, Konga i Amerike, a imanje čuvaju šestorica bivših vojnika. Morton tvrdi kako je seksepilna glumica u mladosti rijetko viđala majku Marcheline Bertrand.

Ključne riječi

Komentara 6

DR
dreamteam
11:04 28.07.2010.

I sto tu ima cudnoga?Nisu oni jedini. Pa sva takva imanja imaju svoju poslugu i svoje cuvare.

MA
maivla
13:31 28.07.2010.

E, lagano me zaboli neka stvar.

YA
yahoo
13:50 28.07.2010.

a dosade..svaki dan neka glupa vijest...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije