Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

IMAX Fever od 11. do 15. srpnja s hit filmovima uz povoljniju cijenu!

CineStar
Foto: Promo
1/6
05.07.2024.
u 16:36

Veličanstveni IMAX® doživljaj filma za samo 5,50€ OD 11. DO 15. srpnja - Provjerite zašto je IMAX kralj kino formata po super cijeni

Najveće platno u Hrvatskoj, kristalno čista slika, laserski precizan digitalni zvuk, najoštriji 3D, elementi su IMAX® doživljaja koji se može iskusiti u CineStaru Arena Zagreb.

Ovaj jedinstveni format obožavaju holivudski redatelji poput Christophera Nolana, Jamesa Camerona, Michaela Baya ili J.J. Abramsa, a poznavatelji ovog formata filmove snimane IMAX® kamerama ne žele gledati ni u jednoj drugoj dvorani.

Nova zvučna 12-kanalna tehnologija instalirana u CineStar IMAX® prošle godine kao i novo srebrno platno donose vam 10 puta snažniji dinamički raspon zvuka. Ovakva najbolja svjetska tehnologija koja nudi nenadmašan doživljaj filma na platnu površine od preko 300 kvadratnih metara, po cijeni regular ulaznice od 5,50 eura, sigurno će privući mnoge koji se do sada nisu stigli upoznati s formatom.

Foto: Promo

Na repertoaru tijekom akcije IMAX® FEVER, koja počinje u četvrtak 11. srpnja i traje sve do ponedjeljka, 15. srpnja bit će ultimativni hitovi kao “Dina: Drugi dio”, “Planet majmuna: Novo kraljevstvo” te “Furiosa: Pobješnjeli Max saga”. Od najnovijih filmova u akciju su uključeni Disney hit ”Izvrnuto obrnuto 2” i Mjesto tišine: Dan prvi”, nastavak uspješne franšize.

IMAX® je i danas najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu tako da se filmovi za IMAX® snimaju na poseban način, s posebnim kamerama i iz posebnih kutova. Upravo zbog tog specifičnog načina snimanja, u IMAX® dvorani potrebna su čak dva projektora kako bi gledatelj u potpunosti mogao uživati u svim kvalitetama ovog premium formata.

Foto: Promo

Eksplozija ili šapat na uho… Svaki ton je jednostavno čišći u IMAX®-u. Kombinacija perfektno podešenog, integriranog zvučnog sistema i preciznih zvučnika isporučuje tako nevjerojatno precizan zvuk koji će vas natjerati da se zapitate „kako im uspijeva?“ IMAX® na taj način kontrolira svaki segment zvučnog iskustva publike zbog čega i ima brojne obožavatelje.

Od 11. do 15. srpnja, IMAX FEVER je idealna prilika za doživjeti IMAX u klimatiziranom CineStaru Arena Zagreb, a to je ujedno i uvod u niz odličnih ljetnih hitova koji slijede kao “Twister 2” kojeg pretpremijerno možete pogledati od 16. srpnja, a po redovnom rasporedu već od 18. srpnja, “Deadpool i Wolverine” pretpremijerno stiže 24. srpnja te po redovnom rasporedu od 25. srpnja. “Alien: Romulus” stiže u kolovozu, dok “Bubimir Bubimir” i “Transformers One” dolaze u rujnu.

Za program i ulaznice posjetite https://shorturl.at/XkNIc.

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije