Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na fusion festavalu

Organizatori Petra Grašu najavili skečom, a on nakon nastupa progovorio o obitelji

Koncert Petra Graše na drugoj večeri Fusion festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
24.07.2022.
u 11:32

- Da vas preduhitrim s pitanjima. Sve je dobro, svi smo sretni, svi smo zdravi - kazao je kratko o svojoj obitelji. Petar je komentirao i organizaciju, a govorio je u superlativima.

Glazbenik Petar Grašo (46) jučer je nastupio na Fusion World Music Festivalu u Splitu gdje je oduševio svojim nastupom, a publiku su oduševili i organizatori koji su Grašu odlučili predstaviti na humorističan način i tako nasmijali cijelu publiku.

Naime, Grašo je najavljen pjesmom i skečom "Bože daj da na jedan dan budem Petar Grašo". Petar je nakon koncerta davao izjave medijima, a otkrio je i nekoliko detalja o svojoj obitelji. 

- Da vas preduhitrim s pitanjima. Sve je dobro, svi smo sretni, svi smo zdravi - kazao je kratko o svojoj obitelji. Petar je komentirao i organizaciju, a govorio je u superlativima. 

- Super ekipa, od organizacije do veličine bine i generalnog osjećaja na bini. Taj broj ljudi i još je to u Splitu, mome gradu - rekao je. Dodao je da je atmosfera bila odlična, kako je i očekivao. 

- Mislim da su kolege prije mene napravile divan posao. Pjevanje od prvi do zadnje pjesme je bilo sportsko pjevanje, mene i 15.000 ljudi, fantastično - kazao je, a otkrio je i kako se pripremao za nastup.

23.07.2022., Split - Petar Graso natupio na drugoj veceri Fusion festivala. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
- Ja sam spremio jedan repertoar. Nismo htjeli okolišati, nego smo udarali, ono najjače što znamo. Imam iza sebe vrhunsku ekipu, zahvalan sam svima - zaključio je glazbenik koji nakon nastupa nije odmah otišao kući svojoj obitelji nego je slavio s prijateljima i obitelji koji su bili na festivalu. 

Inače, Petar je nedavno postao otac. Njegova supruga Hana rodila je djevojčicu Albu prošle nedjelje, a ponosni tata tada je bio na nastupu. 

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije