Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije krila oduševljenje

Indira Levak proslavila godišnjicu i svoju obitelj proširila za još jednog člana

Foto: Instagram
1/12
31.05.2022.
u 17:10

Nakon dugogodišnje veze par se vjenčao 2014. godine na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara

Pjevačica Indira Levak (48) sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila da ona i suprug Miroslav Levak danas slave godišnjicu braka, a još jedna sretna vijest je da su udomili štenca.

Indira nije mogla sakriti oduševljenje.

"Mužiću moj, neka nam je sretna godišnjica braka!! Nikad ljepša!! Eto, postadoh i mama preslatke Blue", napisala je pjevačica na Instagramu.

"Neka vam je još puno sretnih zajedničkih godina", "Sretna vam godišnjica, neka vas prati sreća", "Sretno", "Presladak pas", samo su neki od komentara na obiteljsku fotografiju vrckave Indire.

Podsjetimo, njihova ljubav započela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo devet godina upoznali u teretani. Nakon dugogodišnje veze par se vjenčao 2014. godine na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara, a na intimnoj ceremoniji nazočili su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji. 

Inače, Indira ne skriva da voli životinje, a dosad je udomila tri mačke imena Grof, Mrvulja, te Pikola, ali i dva psa, staforde Dexa i Zetu. 

VIDEO>> Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

Komentara 4

AN
ANNY
16:16 01.06.2022.

Ima toliko djece bez roditelja. Kad bi proširili obitelj posvajanjem djeteta bilo bi za pohvalu.

FZ
Fanto.zg
12:14 01.06.2022.

A ja pomislio da je bila trudna pa se porodila . Šteta .

TR
Tripoli
21:18 31.05.2022.

Teško da bi pes na nju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije