Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljice iz 'ljubav je na selu'

Ines Petrić bit će kuma Ireni Slopšek na hrvatskom vjenčanju, priprema joj i djevojačku zabavu

Foto: RTL
1/8
19.01.2024.
u 17:35

Irena se udala u Africi za muškarca iz Kameruna, a kada je govorila o svojem vjenčanju kazala je i kako jedno slavlje planiraju pripremiti i u Hrvatskoj. Više detalja o tome nije otkrila, a sada je o ovom događaju u jednom intervjuu progovorila i njezina bliska prijateljica, također bivša kandidatkinja ovog showa koja je otkrila da će joj biti i kuma.

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Irena Slopšek nekoliko puta je pokušavala ljubav pronaći u showu, a to je joj je na kraju uspjelo daleko od kamera. Naime, Irena se udala u Africi za muškarca iz Kameruna, a kada je govorila o svojem vjenčanju kazala je i kako jedno slavlje planiraju pripremiti i u Hrvatskoj. Više detalja o tome nije otkrila, a sada je o ovom događaju u jednom intervjuu progovorila i njezina bliska prijateljica, također bivša kandidatkinja ovog showa koja je otkrila da će joj biti i kuma. Radi se o Ines Petrić

- Irena je oduvijek govorila da ću joj ja biti kuma ako se jednoga dana uda jer se super slažemo. Volimo se šaliti i zabavljati tako da obostrano uživamo u našem prijateljstvu - rekla je Ines za Story. Otkrila je i da pripreme za vjenčanje teku odlično, a svadbeni poklon još nije kupila. Trenutno planira i djevojačku večer, a Irena je odlučila pozvati neke kandidatkinje iz showa tako da se nadaju da će se dobro zabaviti. Koga će pozvati kao pratnju na vjenčanju, Petrić još nije odlučila.

- Pratnje uvijek ima u životu, naravno. Uvijek postoji netko tko ti je podrška u uspjehu i životu općenito. Koga ću pozvati da mi bude pratnja? Još ću odlučiti - kazala je.

Podsjetimo, Irena je o svom odabraniku i vjenčanju govorila za RTL. – Udala sam se nakon showa i sada smo uzeli predivan stan u Zagrebu i krajem mjeseca trebao bi doći u Hrvatsku – otkrila je Irena za RTL.hr te ispričala kako je upoznala njegovu obitelj i gdje se odvila ceremonija.

– Upoznala sam njegovu sestru, brata i strica. Ceremonija je drukčija nego kod nas, bili smo u matičnom uredu, matičar nije htio pričati engleski jezik pa nisam ništa razumjela, ali su mi prevodili. Vežu se ruke nekom vrpcom i onda izgovorite zavjet. Kad se potpisujete, partner vam mora staviti ruku na rame i obrnuto. Poslije smo išli na ručak u restoranu, bilo nas je oko 20, meni je kum njegov stric jer sam se s njim najbolje povezala, predivan čovjek – rekla je. Otkrila je i da će pripremiti zabavu kada joj dragi dođe iz Kameruna u Zagreb.

VEZANI ČLANCI

– Kada on dođe, radimo party za ekipu iz ''Ljubav je na selu''. Sa Suzanom sam opet dobra, bio je nastao nesporazum u kojem nas je jedna kandidatkinja jako posvađala. Na slavlju će biti Suzana, Bahra, Ines, Samanta i Ivan. Pozvala bih Radoslava da zakopamo sjekiru i da ga počastim, veliki je stan, može i prespavati – rekla je i otkrila da njezinu suprugu neće biti teško živjeti daleko od obitelji. Otkrila je i još nekoliko detalja o njemu.

– Ima apartmane u Tanzaniji i bavi se internetskim marketingom. Želimo otvoriti firmu u Zagrebu u kojoj bismo zajedno radili, ali prvo će se posvetiti učenju hrvatskog jezika – kazala je Irena. Objasnila je i čime ju je suprug, kojeg je upoznala na društvenoj mreži, osvojio. 

– Nekako je drukčiji, pametan je, brižljiv, pristojan, nije negativan, sve pozitivno gleda i kad mu je teško napravi da bude dobro ili kad se ja jadam, on me utješi i uvijek nađe rješenje za izlazak iz briga – otkrila je. 

Inače, Irena je u prosincu otkrila da ima novu ljubav. – Ljubavi na vidiku ima. Upoznala sam čovjeka iz Kameruna koji mi odgovara po razmišljanju i dobroti, nadam se da ćemo uspjeti, a ako ne, onda bih se voljela ponovno prijaviti u ''Ljubav je na selu'' – rekla je tada.

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori

 

 

Komentara 1

Avatar jocker-3
jocker-3
19:09 19.01.2024.

ha,ha,ha,ima apartmane tamo,mislila na šatore u džungli... zanima me kako će ga prepoznati u grupi crnaca po noći... sve neka kmica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije