Ljutiti fanovi

Internet preplavile parodije Afflecka kao Batmana

affleck (1)
Foto: ThePeoplesMario
1/5
23.08.2013.
u 18:35

Glumac će čovjeka šišmiša glumiti u filmu kojeg će 2015. godine režirati Zack Snyder

Vjerojatno već znate kako je Ben Affleck novi Batman, šesti glumac koji će utjeloviti popularnog superjunaka na filmskom platnu. Ta je vijest izazvala bijes brojnih obožavatelja nezadovoljnih izborom Afflecka, pa su su tako internet preplavile brojne fotomontaže i parodije, piše Mashable.

Glumac će čovjeka šišmiša igrati u filmu koji će 2015. godine režirati Zack Snyder, a brojni ljubitelji strip kulture Afflecku još ne mogu oprostiti ulogu ''Daredevila'' u neuspjeloj filmskoj adaptaciji 2003.

Na kakve su sve maštovite načine fanovi izrazili svoje nezadovoljstvo, pogledajte u fotogaleriji.

>> Ben Affleck novi je Batman!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije