Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u automobilu

Ovaj urnebesni video je pravi hit! Maja Šuput snimila sinčića Blooma kako ju oponaša: 'On se meni ruga'

Foto: Instagram
1/19
03.07.2024.
u 09:10

U videu se može čuti kako Bloom pjeva i vidjeti kako radi grimase, a Maja komentira da 'ona tako ne pjeva i ne radi takve face' dok joj Bloom govori 'Ovako pjevaš'. Na kraju su oboje prasnuli u smijeh.

Pjevačica Maja Šuput rado dijeli sitinice iz svog privatnog života, a ovaj put podijelila je video u kojem je glavna zvijezda njen sinčić Bloom. U videu se može čuti kako Bloom pjeva i vidjeti kako radi grimase, a Maja komentira da 'ona tako ne pjeva i ne radi takve face' dok joj Bloom govori 'Ovako pjevaš'. Na kraju su oboje prasnuli u smijeh. 

- On se meni RUGAAA. Jel ovo mogućeeee???? - napisala je Maja uz video i dodala hrpu smajlića koji se plaču od smijeha. Video je oduševio mnoge, pa su joj se u komentarima javile brojne poznate osobe kao što su Alka Vuica, Sandra Elkasević, Franka Batelić, Iva Jerković, Domenica, Iva Radić i drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Podsjetimo, Maja je nedavno objavila novu pjesmu, duet sa Sandijem Cenovom pod nazivom 'Opasna kombinacija'. 
Zarazan ritam, melodija i tekst koji osvajaju već na prvo slušanje, energija i spoj Maje i Sandija, strast, drama i scene koje će nasmijati zasigurno će vrlo brzo osvojiti srca publike, radijski i televizijski eter.

VEZANI ČLANCI:

Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni hitmejkeri Neno Ninčević autor teksta i Miro Buljan koji potpisuje glazbu i  aranžman.
Spot prati nevjerojatno putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti.  Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu naglašavajući bezvremenost i intezitet njihove ljubavi.

FOTO Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001.

1/28

- Kada sam prvi put čuo pjesmu “ Opasna kombinacija “ dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam - rekao je Sandi. - Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju - otkrio je pozadinu najnovijeg hita.
Strast i dramu ovog zabranjenog odnosa, putujući kroz vrijeme pretočio je u zanimljivu i komičnu video priču poznati bosansko hercegovački režiser glazbenih spotova Haris Dubica koji kaže za samo snimanje i scenarij spota kako su vizualizirali rečenicu “Sve prolazi osim opasne kombinacije” putujući u jednom danu kroz vrijeme.

 

Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Majom i Sandijem jer su se snašli u svakoj epohi i pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac, a koji im je pomogao kako se najbolje snaći u scenama. Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
09:56 03.07.2024.

I tako ugledne novine nastavljaju u revijalnom tonu i kroče prema 70-oj obljetnici.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:25 03.07.2024.

Nema dana bez šuputovanja! Zna se kaj je uvjet. Geni z istoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije