Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u parku Zvončac

Iris i Marko Livaja pokazali raskošnu proslavu rođendana svoje kćeri: 'Obitelj na prvom mjestu'

Foto: Instagram
1/10
13.06.2022.
u 09:23

Elizabet je napunila šest godina, a brižni roditelji učinili su sve kako bi ovaj dan zapamtila i kako bi se osjećala kao princeza. Proslavu su organizirali u parku Zvončac, kamo su pozvali njene prijatelje.

Bivša manekenka Iris Rajčić Livaja i nogometaš Hajduka Marko Livaja na društvenim su mrežama objavili fotke s proslave rođendana kćeri Elizabet. Elizabet je napunila šest godina, a brižni roditelji učinili su sve kako bi ovaj dan zapamtila i kako bi se osjećala kao princeza. Proslavu su organizirali u parku Zvončac, gdje su pozvali njene prijatelje. Tema rođendana bili su jednorozi, a roditelji su park ukrasili balonima u ružičastoj i zlatnoj boji. 

''Sve što trebamo je ljubav. Život. Obitelj na prvom mjestu'', napisala je Iris u hashtagovima uz fotku. 

Foto: Instagram

Inače Elizabet je najstarije dijete nogometaša i bivše manekenke. Par ima još i jednogodišnjeg sina Lorenza.

Podsjetimo, Marko i Iris su svoju ljubav ozakonili početkom svibnja u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu gdje su uoči vjenčanja stigli zaštitari koji su mladencima osiguravali privatnost. Inače, cijeli su Sustipan zakupili za sebe taj dan, a to im je osiguralo i da se nakon mise neometano spuste stubama u restoran Adriatic Grašo i tako izbjegnu šetnju pred fotografima i novinarima. Mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu ''Povedi me'', koju im je pjevala sama Jasna Zlokić, a za dobar provod nakon toga pobrinula se Jelena Rozga. Među uzvanicima je bio i trener Hajduka Valdas Dambrauskas s pomoćnikom Miroslavom Karoglanom, golman Lovre Kalinić sa suprugom te Josip Elez i David Čolina.

VIDEO Sarah Ferguson posjetila Vukovar i naučila još jednu hrvatsku riječ

Komentara 1

PO
pole
10:07 13.06.2022.

Mamica odvela svoje troje dice, da se malo poigraju u parku i proslave rođendan....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije