navijači oduševljeni

Iris Livaja podijelila neobjavljene fotke s vjenčanja, pokazala u čemu se spremala u hotelu

Foto: Intagram
1/18
10.05.2022.
u 16:00

Iris se taj dan s kumom spremala u Briig boutique hotelu na Bačvicama.

Hajduk je u nedjelju slavio protiv Rijeke 3:0, a Iris Livaja, supruga 'hajdukovog asa' Marka Livaje, nije mogla biti ponosnija. Na svom je Instagram profilu objavljivala videe i fotografije s utakmice, a navijače je posebno oduševila jedna fotografija koja nije imala veze s utakmicom. 

Naime, Iris je objavila fotografiju u kućnom ogrtaču sa znakom Hajduka sprijeda i prezimenom Livaja na leđima. U njemu se mladenka spremala za svoje vjenčanje koje je održano prošlog ponedjeljka na splitskom Sustipanu.  Iris se taj dan s kumom spremala u Briig boutique hotelu na Bačvicama. 

Foto: Intagram

Podsjetimo, mladenci su svoju ljubav ozakonili u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu gdje su uoči vjenčanja stigli zaštitari koji su mladencima osiguravali privatnost. Inače, cijeli su Sustipan zakupili za sebe taj dan, a to im je osiguralo i da se nakon mise neometano spuste stepenicama u restoran Adriatic Grašo, i tako izbjegnu šetnju pred fotografima i novinarima. Mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu Povedi me, koju im je pjevala sama Jasna Zlokić, a za dobar provod nakon toga pobrinula se Jelena Rozga.

Među uzvanicima je bio i trener Hajduka, Valdas Dambrauskas s pomoćnikom Miroslavom Karoglanom, golman Lovre Kalinić sa suprugom te Josip Elez i David Čolina.

VIDEO>>Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Komentara 1

18
18071976
16:25 10.05.2022.

Sritno im bilo! HŽV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije