'kraljica Torcide'

Iris Livaja proslavila 43. rođendan, obožavatelji je zasuli komplimentima: Izgledaš kao djevojčica

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.04.2023.
u 12:15

Iris je pozirala u šarenoj kombinaciji prije odlaska na zabavu, pa se i našalila na račun svog izgleda. Dobila je brojne čestitke i komplimente.

Bivša manekenka Iris Livaja proslavila je 43. Rođendan, a s proslave je na svojim društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija. Iris je pozirala u šarenoj kombinaciji prije odlaska na zabavu, pa se i našalila na račun svog izgleda.

- Ono kad napuniš 34. Dragi Bože, hvala ti -  napisala je Iris, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente.  „Kao djevojčica", "Uvijek ćeš ti imati 34 draga Iris", "Ne izgledaš ni dana iznad 33",  "Splitska Nicole Kidman, kao da ti je dvadeset", pisali su te dodali i rođendanske čestitke. 

Inače, Iris je u braku s nogometašem Markom Livajom, a mnogi ej nazivaju i 'kraljicom Torcide' jer smatraju da je ona razlog zbog kojeg Marko nije otišao zaigrati u neki drugi klub, nego je ostao u rodnom Splitu. 

Lijepa Iris natjecala se za Miss Hrvatske 1997. godine te je bila prva pratilja, a potom se počela baviti i manekenstvom. Nosila je brojne revije, a nekih od njih prisjeti se i na svojim društvenim mrežama gdje se mogu vidjeti neke fotografije.  

Zahvaljujući manekenskom iskustvu bila je uz Viktora Dragu i Tihanu Harapin Zalepugin u žiriju te dio projekta 'Cro A Porter Ultime model search' koji je tragao za novim manekenskim licima, baš kao i neke poznate manekenke u svijetu. Zbog toga su je mediji i prozvali hrvatskom Heidi Klum.

Svoju posljednju reviju nosila je na Cro-à-Porteru te se iz svijeta manekenstva povukla 2014. godine nakon 15 uspješnih godina. 

Usporedno uz manekensku karijeru radila je i kao fitness trenerica, a time se nastavila baviti i do danas. Uspješna je i na ovom području, a neke od njezinih slavnih klijentica su bile glazbenica Danijela Martinović i voditeljica Lana Pavić.

Iako se više ne bavi aktivno manekenstvom, Iris još ponekad odradi koju reviju, a tako je bilo i prije nekoliko godina kada je dizajnerica Matija Vuica slavila 40 godina karijere. Iris je s Matijom tijekom karijere mnogo surađivala, tako da nije mogla propustiti ovaj događaj. 

Dodajmo da su se manekenka i nogometaš upoznali 2014. godine. Jednom je manekenka na društvenoj mreži Instagram ispričala kako su se upoznali. 

- Ne postoji vrijeme ili mjesto za pravu ljubav. Ona se dešava slučajno, u otkucaju srca, u jednom bljeskovitom pulsirajućem momentu (ta noć je imala čudnu moć) - napisala je Iris uz dodatak: "A onda si se ti pojavio...".

 Godine 2016. dobili su kćer Elizabet, dok su sina Lorenza dobili u veljači 2021. godine. 

Marko i Iris svoju su ljubav okrunili brakom u svibnju prošle godine nakon dugogodišnje veze. Sretni par svoju ljubav ozakonio je u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost. Naime, Livaja je zakupio cijeli Sustipan kako bi imali privatnost na svom najvažnijem danu u životu. Nakon obreda u crkvici, par se s uzvanicima spustio stražnjim dijelom do restorana Adriatic Grašo, gdje su nastavili svoju proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte.

Uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku je zapjevala i Doris Dragović, inače teta mladenke Iris. 

VIDEO Glazbenik iznenadio priznanjem: 'Radim u fast foodu i perem podove kako bi mogao platiti režije'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije