Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bodrili hrvatsku

Iris Livaja snimila preslatki video, jednogodišnji sin Lorenzo čekao tatu pred televizorom

Foto: Screenshot Instagram
1/11
23.11.2022.
u 13:41

Dok je Marko čekao svoju priliku na klupi, njegov sin nestrpljivo je čekao da ga vidi u obiteljskom domu pred TV-om

Hrvatska i Maroko igrali su svoju prvu utakmicu u Kataru na Svjetskom prvenstvu i završili neriješeno, a mnoge supruge naših reprezentativaca nervozno su pratile svoje izabranike u Dohi. Iris Livaja u Dohu nije mogla otići, no to je nije spriječilo da budno prati supruga pred televizorom. 

Marko Livaja danas nije bio među prvih 11 igrača stoga je svoju šansu čekao na klupi, a jednogodišnji sin Lorenzo nestrpljivo je pred televizorom u obiteljskom domu čekao da vidi tatu. 

- Sretno tata - napisala je Iris uz video na Instagramu na kojemu Lorenzo stoji u dresu s brojem 14, kao i njegov tata, i gleda televizor.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, dok je Marko bio u Dohi pripremajući se za prve utakmice, Iris je bila gošća na vjenčanju, a outfitom koji je obukla za tu prigodu oduševila je pratitelje. Odabrala je smaragdno zelenu haljinu dubokog dekoltea koja je naglasila njezinu vitku liniju. Kombinaciju je dodatno začinila decentnim nakitom i crvenim ružem, a fotografiju je podijelila na društvenim mrežama i zaradila brojne komplimente među kojima je bio i onaj njezine dugogodišnje prijateljice Ane Gruice Uglešić.

Tijekom večeri otkrila je pratiteljima da se čula i sa suprugom preko videopoziva dok je on bio u Dohi. 

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:50 23.11.2022.

A ko je taj livaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije