Previše posla

Iscrpljena Cheryl Cole usred snimanja showa pala u nesvijest

CHERYL
Pixsell
05.07.2010.
u 09:20

Odmah je pozvana hitna pomoć koja je dijagnosticirala kroničnu iscrpljenost i odredila strogi odmor. Cheryl je nakon razvoda od supruga Ashleyja Colea spas potražila u radu do iznemoglosti.

Iako su svi u studiju bili uznemireni jer je Cheryl Cole na snimanje showa "X Factor" došla blijeda i djelovala bolesno, slavna je pjevačica inzistirala na nastavku rada bez sekunde odmora. Unatoč visokoj temperaturi i mučninama nekoliko je dana odbijala da zbog nje posao stoji, a u subotu se onesvijestila.

Liječnici su joj dijagnosticirali gastroenteritis te odredili strog odmor od najmanje tjedan dana. Stoga se pjevačica do daljnjeg morala povući i iz žirija reality showa "X Factor".  Cheryl je nakon razvoda od supruga Ashleyja Colea spas potražila u radu do iznemoglosti.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:54 06.07.2010.

kakva iscrpljenost, ženska ima malariju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije