Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majčinstvo

Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! Više ne upadam u te zamke!

Zagreb: Franka Batelić predstavila je svoju liniju make up proizvoda Frankly good
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/11
26.01.2024.
u 21:15

Pjevačica je pričala o majčinstvu, kakav karakter imaju njezin sin Viktor i kći Greta, kako provode zajedničko vrijeme....

Za Franku Batelić 2023. godina bila je ispunjena i zanimljiva kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Prošle godine njezina kći Greta napunila je prvu godinu, pjevačica je predstavila javnosti svoj kozmetički brend Frankly good, bila je i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", a slobodno vrijeme joj je bilo ispunjeno kvalitetnim druženjem sa suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovom djecom. Njezin sin Viktor ima četiri godine, dok je malena Greta u studenom prošle godine napunila godinu dana i jutra u njezinom kućanstvu izgledaju jako užurbano.

- Greta i ja se prve budimo, imam mali, najslađi ljudski alarm koji me sa svojim gugutanjem budi oko 6:30. Moram priznati da uživam u tim trenucima dok smo same i tek se budi dan. Pijem kavu, igramo se i mazimo prije nego li se dečki spuste i krene žurba i spremanje za vrtić.- opisala je Franka u razgovoru za Gloriju. Pjevačica se prisjetila i kako su joj izgledali prvi dani kada je tek postala mama.

VEZANI ČLANCI

- Nijedna knjiga i nijedan “how to mum” YouTube video te ne može stvarno pripremiti na to. Sada kad vratim film, kada se rodio Viktor, zapravo nisam imala pojma što se dogodilo - priznala je Franka. Na pitanje mislili li da je pritisak društvenih mreža nemilosrdan prema majkama, jer često na ovoj mreži možemo vidjeti samo idilične situacije?

Zagreb: Franka Batelić predstavila je svoju liniju make up proizvoda Frankly good
1/26

- Priznajem da sam, dok sam bila trudna s Viktorom, znala škicnuti takve Instagram profile i bila skroz uzbuđena jer mi se majčinstvo činilo super! Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! (smijeh). Danas ne upadam više u te zamke! Niti sekunde. Urnebesno smiješno mi je to. - priznaje Franka.  Kada su odgojne metode u pitanju kaže kako ih nema i misli kako je važno slušati intuiciju i djeci usaditi prave vrijednosti te  ih naučiti empatiji i toleranciji i njezina jedina odgojna filozofija je ljubav. Otkrila je i kakav karakter imaju Viktor i Greta.

- Fizički su dosta slični, ali karakterno je Viktor živahni ali emotivni zvrk, a Greta je jednako radoznala, ali mirnije naravi. Oboje su jako “svoji” - tvrdoglavi i ne odustaju lako. Koliko god me to zna izluđivati, drago mi je da od malena imaju tako čvrst karakter - kaže Franka i sretna je što se sestra i brat odlično slažu. 

VIDEO Tko je supruga Radimira Čačića? Uvijek hladnog izraza lica, a imali su tajni dogovor

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije