ISPALI FARMER

Matija: 'Sad mi je žao, trebao sam je pobijediti u dvoboju'

farma
Foto: Nova TV
18.09.2015.
u 18:49

Bivši farmer na službenoj Facebook stranici Farme odaslao je oštru poruku: „Trebao sam je ipak 'zgaziti' u dvoboju! Sad mi je žao što nisam jer vidim da ona konstantno „gazi“ druge.“

Premda je žarko želio napustiti Farmu, što se nakon subotnjeg dvoboja s Anamarijom i dogodilo, ispali farmer Matija nakon ovotjednih je nemilih događaja promijenio svoje mišljenje.

Odlučio se javno oglasiti te je na službenoj Facebook stranici showa Farma sa svog profila odaslao oštru poruku: „Trebao sam je ipak 'zgaziti' u dvoboju! Sad mi je žao što nisam jer vidim da ona konstantno 'gazi' druge.“

Matija se nakon subotnjeg dvoboja obratio kolegama: „Probajte biti mirni, iako je to nemoguće, ali probajte. Probajte se manje svađati. I izbacite kukolj u žitu!“  Sada je postalo jasnije na koga je mislio, no prema njegovim komentarima čini se kako je ipak zažalio što joj je prepustio dvoboj. Anamarija je samo jednom uspjela biti brža i dati točan odgovor, no to je nije omelo da nakon tog dvoboja samouvjereno zaključi kako će sve moći pobijediti jer zna više od ostalih farmera.

Dvije sukobljene strane, kontroverznu hostesu Anamariju i osebujnu trgovkinju Mariju koja ju je udarila, u večerašnjoj emisiji od 20 sati na Novoj TV očekuje objava sankcija zbog navedenog incidenta. 

>>Marija ili Anamarija – Koja će prva napustiti Farmu?

>>U žaru rasprave potresenu Anamariju Mia je morala izvesti iz kuće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije