"ples sa zvijezdama"

Ispao iz showa: Frani ni votka nije pomogla da pobijedi jaku tremu

ples (1)
Foto: HTV
1/15
10.11.2012.
u 22:13

Najbolji je bio Saša Lozar s partnericom Marijom Šantek. Njihovu senzualnu rumbu žiri je nagradio s 33 boda. – Ugodno sam iznenađen. Jedino mi je dio u kojem ste trčećim korakom vukli partnericu bio katastrofa – komentirao je Davor Bilman.

Frano Domitrović i Ana Domišljanović drugi su par koji je napustio sedmu sezonu HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama”. Njihovom quickstepu žiri je dao 24 boda, pet bodova više nego rumbi Davora Radolfija i Ane Herceg, ali glasovi gledatelja odlučili su da emisiju napušta mladi TV i radijski voditelj.

– Trudio sam se da me ne zgrabi trema i srce. Čak sam popio i malo votke prije emisije – rekao je Frano poslije nastupa. Od pet muških parova najbolji je bio Saša Lozar s partnericom Marijom Šantek. Njihovu senzualnu rumbu žiri je nagradio s 33 bodova.

– Ugodno sam iznenađen. Jedino mi je dio u kojem ste trčećim korakom vukli partnericu bio katastrofa – komentirao je Davor Bilman. Iznenadio je i automobilistički as Niko Pulić koji je plešući rumbu s Tamarom Despot pokazao muzikalnost i odlično držanje, a “stari čager” Darko Janeš i Marija Stošić također su otplesali dobar i simpatičan quickstep.

– Osjećam se senzacionalno! Istesan sam kao Severina – pohvalio se Janeš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije