Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još uživa u ljetu

Iva Jerković (40) javila se nakon dužeg izbivanja i objavila fotografiju u badiću: 'Kakva ljepotica'

Foto: Instagram
1/7
09.09.2021.
u 18:15

- Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dode na red...malena se nauživala sad može i mama da opali koju fotku...bar za kraj ljeta. Obožavam ova nova ljeta u troje,nema baš slika mame, al ima najljepših trenutaka i osmjeha... - napisala je Iva.

Bivša manekenka i TV voditeljica, a danas ponosna vlasnica frizerskog salona, Iva Jerković (40), nakon dužeg izbivanja s društvenih mreža konačno se javila svojim pratiteljima. Iva je otkrila kako još uvijek uživa u čarima ljeta i to u Skradinu. S pratiteljima je prvo podijelila romantičnu fotografiju zaljubljenih labudova, a potom je objavila i svoj selfie. 

- Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dođe na red...malena se nauživala sad može i mama da opali koju fotku...bar za kraj ljeta🤷‍♀️😜❤️...obožavam ova nova ljeta u troje,nema baš slika mame, al ima najljepših trenutaka i osmjeha... - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. 

Ispod objave odmah su počeli pljuštati komplimenti na račun atraktivne brinete. "Kakva ljepotica", pisali su joj u komentarima, a većina pratitelja ispod fotografije ostavila je emotikon srca. Među njima su i Nina Badrić te Iva Radić. 

Iva je koncem lipnja ove godine proslavila svoj 40. rođendan, a unatoč godinama na njezinoj liniji mogle bi joj pozavidjeti i brojne dvostruko mlađe kolegice. Bivša manekenka prošle godine postala je majka, a nakon trudnoće brzo se vratila u formu i već je nekoliko mjeseci kasnije pozirala u kupaćem kostimu te  pokazala zavidnu figuru.

Za Božić je objavila prvu fotografiju svoje Rine Ami kojoj je ime odabrala sa svojim partnerom Josipom. – Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten – rekla je nedavno Iva, a u jednom intervju ispričala je i kako je malenu morala roditi hitnim carskim rezom. – Pupčana vrpca omotala se oko vrata tako da sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu s nama, a to je najbitnije – rekla je tada Iva. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:24 09.09.2021.

Vidim nove usnice!?

ZA
Zanalara
21:09 09.09.2021.

Idu dani i čubetina naraste!

MI
Milas
21:30 09.09.2021.

Jel tim zenkicama jasno da sve lice jedna na drugu s tim napumpanim usnicama - sve su nacubljene poput sarana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije