Zaljubljena zvijezda

Iva Majoli svaki se dan iz Miamija s kćeri Mijom čula telefonom

Iva Majoli (1)
Grgo Jelavić/Pixsell
12.04.2012.
u 12:00

Poznata se tenisačica za Uskrs zabavljala u Miamiju s novim dečkom Denisom Popovićem, prijateljicom Idorom Hegel i njezinim suprugom Jakšom Mrčelom. U Zagreb se vratila dan prije ročišta za brakorazvodnu parnicu od supruga Stipe Marića.

Iva Majoli za Uskrs se zabavljala u Miamiju s novim dečkom Denisom Popovićem, prijateljicom Idorom Hegel i njezinim suprugom Jakšom Mrčelom. Bivša teniska zvijezda u Zagreb se jučer vratila sama, dan prije ročišta za brakorazvodnu parnicu od supruga Stipe Marića.

Denis slavio rođendan

Gotovo desetak dana 34-godišnjakinja je provela na američkim plažama. Vratila se odmorna i preplanula. U Zagrebačkoj zračnoj luci nitko je nije dočekao pa je uzela taksi. Njezin novi dečko poduzetnik Denis Popović ondje je proslavio 41. rođendan.

Za vrijeme Ivina odmora, doznajemo, petogodišnja kći Mia bila je u predškolskom teniskom kampu u Novom Vinodolskom i kod tate Stipe Marića, koji ju je svaki dan vodio u vrtić. Bliski prijatelji para otkrivaju da maloljetno dijete vikendima češće čuvaju njihove prijateljice nego oni sami.

– Ivi je bitnije putovati okolo s dečkom nego s djetetom provesti blagdane – rekao nam je Stipin prijatelj uoči njezina odlaska u Miami.

Iduće putovanje s djecom

Iva Majoli s novim dečkom i prijateljima u Miamiju se, doznajemo, odlično provela, a s petogodišnjom Mijom razgovarala je svaki dan telefonski.

Popović i Majoli upravo su u Sjedinjenim Državama potkraj prošle godine shvatili da su zaljubljeni i ne mogu jedno bez drugoga. Čak su planirali višetjedni put s djecom u Ameriku. Denis je još uvijek u braku s Ivanom Bilan i imaju petogodišnju kćer Vidu, koja je Mijina prijateljica.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
Maroje2312
12:54 12.04.2012.

Pokondirene tikve i ona i on. Od takvih karaktera mi se bljuje. Fuj...

JM
ja-ma
13:10 12.04.2012.

Čovječe ja bez svoje djece ne mogu ni jedan dan.Možda ja nisam normalna?

LI
liliZG
12:05 12.04.2012.

I moja mama samnom, svaki dan , iz Novog Zagreba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije