lijepa voditeljica

Iva Šarić objavila preslatku fotku sinčića kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem: 'Volimo te'

Zagreb: Otvorenje prvog ZIGMAN fashion store-a
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/11
17.12.2021.
u 17:35

"Volimo te više nego što možeš zamisliti" napisala je Šarić uz objavu na kojoj u bundici grli sinčića koji je odjeven kao medvjedić. Iva pazi na privatnost, pa nije htjela pokazati bebino lice.

Voditeljica Iva Šarić (32) na društvenim je mrežama objavila fotografiju s osmomjesečnim sinom Adrianom kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem (27). 

"Volimo te više nego što možeš zamisliti" napisala je Šarić uz objavu na kojoj u bundici grli sinčića koji je odjeven kao medvjedić. Iva pazi na privatnost, pa nije htjela pokazati bebino lice

Fotku je lajkalo više od 1000 pratitelja, a u komentarima su joj ostavljali srca i smajliće sa srcima u očima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric)

 

Šarić je prije osam mjeseci mjeseca rodila dječaka Adriana kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem. Nedavno je otkrila i kako se u samo tri mjeseca vratila na staru kilažu.

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju", našalila se te dodala da je u posljednjoj trudnoći puno planinarila i vježbala pilates, ali i da je najveću ulogu odigrala genetika. Dodajmo da iz prošlog braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina: Carlosa i Leona, a u braku su bili od 2012. do 2018. godine.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Komentara 4

BA
Barba56
00:52 19.12.2021.

Petko je nasao srecu u lijepoj Ivi . Sad je i maleni tu , mislim da mu vise i nije vazno sta ce zlobnici reci . Sa moje strane zelim im sve najbolje . Zaista su lijep par.

RO
roland
21:04 17.12.2021.

Dok je Bruno bio s Teom Slavicom bio je kao tigar. Statistika impresivna, čak je trebao ići u Barcelonu. Nakon što je Tea Slavica napustila Brunu, Petko je postao neprepoznatljiv. Nema golova, nema asistencija, jedno je vrijeme zabijao iz penala, sada ne samo da ne zabija, nego ga isključuju. Ok, Bruno zarađuje više nego Livaja, Bijuk, Ljubičić i Drmić zajedno, no ako ovako nastavi sa Šarićkom, mogao bi u Osijeku zamijeniti Miereza. Iskreno, Slavica i Bjelica u kombinaciji su jednina šansa za Petkovića.

TA
TakacMakac
19:31 17.12.2021.

3. Sezona: “Iva Šarić i Lovro Majer dobili kčerkicu i nazvali je Lorena” 4. Sezona: “Iva Šarić i Dikan Radeljak u romantičnoj šetnji stradunom” Stay tuned …

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije