prava drama

Ivan iz 'Ljubav je na selu' oštro o Gabrijeli: 'Ona laže. Bila je s dva moja prijatelja, ne jednim'

Foto: RTL
1/10
26.10.2023.
u 19:06

Osim toga, Gabrijela se dopisivala i s drugim farmerom Miroslavom Dekalićem te su se dogovorili da će ona doći na njegovu farmu. Miroslav je tvrdio da su se samo prijateljski dopisivali i da bi je, ako mu se pruži prilika, volio malo bolje upoznati.

U sinoćnjoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu' prava drama odvila se na Ivanovoj farmi. Vesna je ulovila Gabi da se usred noći vraća kući. ''Bila sam u šetnji, u razgledavanju'', pravdala se Gabi. ''Dečki koji su nam došli, to su bili Ivanovi prijatelji. On ih je pozvao nakon utakmice da se družimo... Jedan Ivanov kolega, njoj to godi, ona se bacila na izvol'te, počeli su se tamo cmakati... Mislim, stvarno jako ružno'', Vesna je kritizirala i dodala kako nije rekla ni njima ni Ivanu kamo ide. ''Ivanov prijatelj i ja smo vodili ljubav tu nedaleko od Ivanove kuće'', Gabi nije ništa skrivala. ''Hoćeš mu pogledati u oči nakon toga? Ovo što si napravila je nepoštovanje njega'', Vesna se nije dala.

''Nisam ljubomoran, ali nije u redu. Ti si došla tu meni'', Ivan joj se suprotstavio, no Gabi je rekla da joj je upravo farmer dao svoje dopuštenje da ode s njegovim prijateljem, a sada sve poriče. ''Ona je osramotila sebe, mene nije'', farmer je zaključio te je potom zamolio da napusti njegovu farmu. Osim toga, Gabrijela se dopisivala i s drugim farmerom Miroslavom Dekalićem te su se dogovorili da će ona doći na njegovu farmu. Miroslav je tvrdio da su se samo prijateljski dopisivali i da bi je, ako mu se pruži prilika, volio malo bolje upoznati.

Sve ovo u intervjuu za RTL komentirao je i farmer Ivan Detković. 

"Gabi je bila s dva moja prijatelja, ne jednim" rekao je Ivan za RTL te se osvrnuo i na Gabrijeline optužbe da je djelomično kriv za cijelu situaciju. 

VEZANI ČLANCI:

"Pa to je ona sad morala naći neki izgovor. Rekao sam da nisam baš bio prema njoj kao prema Samanti, ali naravno da mora imati neki izgovor. Meni je ona ovako ok. Ona je svjesna da je to napravila, ona će to napraviti opet ako uhvati priliku.", izjavio je Ivan te je komentirao Gabrijeline tvrdnje da joj je govorio kako će joj nekoga naći. 

"Nisam to rekao. To ona laže. Ona je meni stvarno bila super. I onda ona to napravi i to baš s ovim jednim dečkom iz nogometnog kluba koji sad više ne dolazi k meni igrati ni ništa. A ovaj drugi, to ona zna što je napravila". 
Isto tako je komentirao i Gabrijelinu izjavu da je spavao s Vesnom. 

"Nismo mi ništa imali. Samo sam ležao u krevetu pokraj nje jer su svi hrkali i to je to, ali to je bilo na upoznavanju, to nije bilo da netko dođe k meni i onda radi to što radi. Ako si došla radi mene, onda si to trebala ispoštovati. Ili je mogla reći kad je došla ujutro, napravila sam to, to i to", zaključuje Ivan. 

U intervjuu za RTL komentirala je situaciju ranije i Gabrijela Juraja. Krenula je s događanjima na Ivanovoj farmi. 

- Taj dan smo bili na utakmici i nakon toga smo sjedile s Ivanom i igračima i tamo sam vidjela dečka s kojim sam se dopisivala preko Instagrama prije nekih pet, šest mjeseci. Počeli smo pričati, zezati se i nakon toga smo otišli u kafić svi skupa. Nakon toga smo otišli k Ivanu doma i kako smo on i ja razgovarali i zbližili se, Ivan je nekoliko puta vikao na nas jer više nije bio u centru pozornosti. Kad se četvrti put izvikao na nas, rekao je: 'Nećete biti tu'. Mi smo rekli: 'Pa dobro, nećemo', dignuli smo se i otišli. To je bilo oko jedan, dva ujutro. Vratila sam se oko pola šest u Ivanovu kuću - rekla je te opovrgnula da je nešto bilo između njih kako je ranije tvrdila.
- Nije ništa bilo s njegovim prijateljem. Žao mi je ako sam povrijedila Ivana. Govorio mi je od početka da će mi naći nekoga -  istaknula je Gabrijela. Gabrijela je prokomentirala i odnose među djevojkama na farmi. 

GALERIJA  Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tad promijenila

1/29

- Slušala sam stalno Samantine uvrede. Ostala sam u kući s njom i Vesnom koja je dolazila do mene ogovarati Samantu pa onda k Samanti ogovarati mene - rekla je te dodala:

- Išla sam do kraja i napravila sve što sam trebala, samo da izađem van i da ne moram više biti na toj farmi.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Komentara 1

BR
brokenbrain
19:14 26.10.2023.

super su mu prijatelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije