Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijep povod!

Ivan Pažanin pokazao roditelje: Pogledajte kome više nalikuje

Foto: Arena Hospitality Group
1/33
12.01.2024.
u 19:32

Splitski chef Ivan Pažanin na Instagramu je čestitao rođendan svojoj majci, a napravio je i lijepe fotografije s roditeljima.

Popularni splitski chef Ivan Pažanin jedan je omiljenih domaćih kuhara, a od nedavno ga gledamo i u novom kulinarskom showu Nove TV 'RIba na torti'. Pažanin je posebno popularan među ženama, a slovi kao i miljenik.

Na društvenoj mreži Instagram nemamo priliku često vidjeti članove njegove obitelji, a sada je objavio svoje tajanstvene roditelje. - Sretan rođendan majko! Čuvajte i volite svoje roditelje to je najveće bogatstvo. Neka uvik bude dobre spize - napisao je na društvenoj mreži te im posvetio emotivni status, a njegova mama je u komentarima dobila brojne rođendanske čestitke. 

Ako se prisjetimo, s roditeljima je pozirao i početkom prošle godine, a povod je bio njihova 40. godišnjica braka. Kada je riječ o njegovu ljubavnom životu, Ivan govori da je slobodan, a jednom je opisao kakva bi ga dama mogla osvojiti. - Gledajte, teže ćete vi mene osvojit s obrokom ali ćete me osvojiti s energijom, karizmom, sa stavom, nekom posebnom emocijom to je ono što mene posebno privlači. Za moju partnericu mislim da bi bilo dobro da barem uživa u hrani, da barem nađemo tu kompromis - kazao je nedavno za In Magazin, a tom se prilikom osvrnuo i na status miljenika žena te općenito popularnost chefova među ženama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- To dame vole zaista, to daje neku moć. Dobijete muškarca i taj izražaj jačine i nježnosti i ljubavi, i osjećaja i ludosti tako da to sve leži u jednom čovjeku - ispričao je simpatični Dalmatinac. 

- More, lipi stol, lipe kamenice, carpaccio, možda neki tuna tartar, a sad zamisli neki lijepi rižot sa škampima, čak je to sasvim dovoljno. Završio bih s nekim domaćim sladoledom, rožatom. I di će nam bit kraj, kraja nam nema nigdje - opisao je i idealan spoj romantike i hrane. 

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 5

CR
crocro
20:48 12.01.2024.

Nemam ništa protiv da pokazujete kuhareve roditelje. Ali dajte pokažite roditelje i uspješnih inženjera velikih projekata, pokažite roditelje uspješnih liječnika, pokažite roditelje najuspješnijih poljoprivrednika, itd. Ako nećete pokazati njihove roditelje, onda pokažite njih same. da upoznamo te ljude koje činee čuda za Hrvatsku i njihove građane. Ako mislite da su na nivou kuhara. Da, da, čekam da me obrišu.

ST
stomaklija
22:28 12.01.2024.

Koga zanimaju roditelji toga ćevabdžije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije