Političar o ljubavi

Ivan Sinčić najavio vjenčanje: 'Sa svojom Vladimirom želim kuću na selu i živjeti u miru'

Ivan Sinčić i Vladimira Palfi
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
05.04.2016.
u 22:40

Nakon tri godine zaruka s Čakovčankom Vladimirom Palfi (34) sudbonosno ''da'' trebali bi izreći ovo ljeto. Mladi saborski zastupnik ovaj put političke teme pogurao je na stranu i otvoreno progovorio o ljubavi

Političar i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić (25) uskoro uplovljava u bračne vode. Nakon tri godine zaruka s Čakovčankom Vladimirom Palfi (34), sudbonosno ''da'' trebali bi izreći ovo ljeto.

– To će biti privatna stvar u krugu najšire obitelji i prijatelja – rekao je o vjenčanju za IN Magazin. Kaže da ga je Vladimira osvojila svojom srčanošću i da su jako slični.

– Kad upoznaš pravu ljubav, to nije zaljubljenost, već ide lagano. Život i ljubav ne znači da smo vječno sretni, nego da se suočavamo zajedno sa životom – otvoreno objašnjava Sinčić.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Mladi saborski zastupnik brak smatra institucijom u kojoj je potrebno puno kompromisa, a sa boljom polovicom volio bi voditi miran seoski život. Šaljivo je komentirao da su žene dosta često u pravu i da ih treba slušati, ali da u politici vrijede druga pravila.

– Želim sa svojom Vladimirom i našom budućom obitelji imati kuću izvan grada, na selu gdje bismo se bavili poljoprivredom – priznao je Vilibor, koji je već spominjao kako mu je ona prva i jedina djevojka.

Inače, Živi zid i Sinčić snažno se zalažu za ekološki uzgoj hrane, koji prakticira i u privatnom životu. Za kraj, svima je porčuio da se trebaju naučiti zalagati za sebe.

- Naučite se boriti i sukobiti s problemom, a ne povinuti kičmu i trpjeti. Treba ustati i boriti se! - smatra Sinčić.

>> Sinčić: Države se čerupaju kao kokoši, od država i ljudi otima se sve živo

Komentara 14

DU
Deleted user
04:24 06.04.2016.

ova je baš za selo vidi poze i ruke pod bradom a i penzija će brzo

KA
kapelica
06:44 06.04.2016.

Od anarhiste do kvekera. Zapamti sincicu na selu se ljude ne delozira oni svojevoljno odlaze

DU
Deleted user
08:19 06.04.2016.

Pa zar on ne studira na FER-u ? To bas nije fakultet koji je koristan "na selu". Ahhh ... da... zaboravio sam saborsku penziju. Bas je fino zivjeti na grbaci poreznih obveznika, zar ne Sincicu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije