Sv. Ivan Zelina

Ivan Zak nezaboravnim koncertom uveličao izložbu vina

ivan zak
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/11
04.06.2016.
u 23:35

Koncert je zapalio Zelinčane usprkos lošem vremenu i kiši koji su predvečer zahvatili zelinsko područje te je i sam Zak zahvalio posjetiteljima što su usprkos nevremenu došli uživati u glazbenom spektaklu

Izložbu vina kontinentalne Hrvatske, koja se proteklog vikenda po 48. put održala u Svetom Ivanu Zelinu, svojim koncertom je u subotu navečer uveličao i Ivan Zak.

Nakon što su prije mjesec dana Zelinčani imali priliku uživati u koncertu Opće opasnosti, sada su, također u organizaciji i pod medijskim pokroviteljstvom Styrije Hrvatska i njezinih glavnih brendova Večernjeg lista, 24 sata i Poslovnog dnevnika, dobili poslasticu u vidu besplatnog koncerta jednog od nositelja današnje pop scene u Hrvatskoj.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Ivan Zak je veliki broj posjetitelja u tamošnjoj sportskoj dvorani zapalio svojim najvećim hitovima poput Bolja od najbolje, Usne varane, Pretjerujem, Naučila si me, Rođendan tvoj te njegove nove pjesme koje će zasigurno ubrzo postati sveprisutan hit Sve si moje. Koncert je zapalio Zelinčane usprkos lošem vremenu i kiši koji su predvečer zahvatili zelinsko područje te je i sam Zak zahvalio posjetiteljima što su usprkos nevremenu došli uživati u glazbenom spektaklu.

Zak je autor glazbe i stihova za gotovo sve svoje pjesme. Na glazbenoj sceni je prisutan 20-ak godina, a kako sam kaže, na svoj prvi veliki hit je čekao 15 godina. Njegovu karijeru podupiru i brojne osvojene nagrade. Za album 'Usne varane' osvojio je Srebrnu ploču mjesec dana od početka prodaje. Uz već osvojenu Zlatnu ploču za album 'Bolja od najbolje' i Platinasti forte, koji mu je dodijelila struka za mnogo prodanih primjeraka autorskih albuma, ove je godine nominiran i za prestižnu glazbenu nagradu Porin.

>>Jedan od rijetkih domaćih pjevača koji dupkom puni hrvatske klubove i dvorane

Komentara 4

MA
manuutd
06:40 05.06.2016.

Dobro si rekao seoski Zamp:))

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:37 05.06.2016.

Ako je oproštajni hvala svima, svim znanim i neznanim, da nas više prestanete maltretirat sa ovim domaćim seoskim zampovcem.....

DU
Deleted user
13:40 05.06.2016.

jal je veliki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije