ispričala situaciju

Ivana Knoll doživjela dramu na plaži u Dubaiju: 'Paničarila je da se moram maknuti, što se ovdje događa?'

Foto: Instagram
1/16
13.11.2023.
u 20:25

Usporedila je zemlju s Katarom i rekla kako joj se Katar, gdje je boravila za vrijeme Svjetskog prvenstva, činio puno otvoreniji od Dubaija i Ujedinjenih Arapskih Emirata

Naša najpoznatija navijačica, a odnedavno i DJ-ica, Ivana Knoll trenutno boravi u Dubaiju, gdje je prvi put u životu, a već po samom dolasku požalila se pratiteljima da se svakodnevno susreće s problemima vezanim uz njezino odijevanje. Usporedila je zemlju s Katarom i rekla kako joj se Katar, gdje je boravila za vrijeme Svjetskog prvenstva, činio puno otvoreniji od Dubaija i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Hej ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram priznati da me potpuno iznenadila činjenica da je Katar otvoreniji od Dubaija. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema", rekla je Knoll u videu na Instagram storyju pa se osvrnula na jednu situaciju s plaže.

1/13

"Imala sam snimanje na plaži. Nosila sam sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka žena je došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti, da me gledaju njezina djeca. Što se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne razumijem", ispričala je Ivana koja je u Dubai stigla nakon Los Angelesa gdje je već imala nekoliko glazbenih gaža. 

Podsjetimo, u listopadu je razveselila pratitelje vijestima kako ulazi u glazbene vode. S pratiteljima na Instagramu tada je podijelila snimku iz studija na kojoj sjedi za stolom na kojemu se nalazio laptop s kojeg je puštala glazbu, a kasnije je objavila i fotografiju pred mikrofonom gdje je i zapjevala - s isključenim zvukom.

- ‘Kuham‘ svoju pjesmu - napisala je Knoll pored snimke iz Los Angelesa.

Pjesmu još uvijek nije objavila, ali zato je već odradila nekoliko gaža na kojima je svirala. 

VIDEO Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest'

Ključne riječi

Komentara 4

YO
yopi
22:14 13.11.2023.

zeno draga, svaka drzava ima svoje zakone i kodekse. ako si jednom imala problem, mozda su oni krivi. ako si ih imala nekoliko, mozda nije do njih...

SK
skupiduša
23:39 13.11.2023.

Što se čudi, kada je ona bila pristojno odjevena i pristojno se ponašala? Kad mediji nekoga stave u žrvanj, on se stalno vrti, valjao, ne valjao, a ono je naprasito nametljiva i neotesana.

IV
Ivo123
21:50 13.11.2023.

Nesreca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije