Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ivana Knoll javila se na društvenim mrežama, kupala se i pitala: 'Jesam li vam nedostajala?'

Foto: Instagarm
1/18
19.05.2024.
u 18:30

Podijelila je video na kojemu sjedi na plaži u haljinici, a more pljuska po njoj. Haljina joj je bila gotovo prozirna te se pripila uz sve bujne obline Knoll. Pratitelji, kojima se taj prizor svidio, odmah su je obasuli brojnim komentarima. Između emotikona srca i vatrice pisali su joj i da im je nedostajala

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll javila se na društvenim mrežama. "Jesam li vam nedostajala", pitala je pratitelje na društvenim mrežama. Podijelila je video na kojemu sjedi na plaži u haljinici, a more pljuska po njoj. Haljina joj je bila gotovo prozirna te se pripila uz sve bujne obline Knoll. Pratitelji, kojima se taj prizor svidio, odmah su je obasuli brojnim komentarima. Između emotikona srca i vatrice pisali su joj i da im je nedostajala. 'Jako lijepo','Elegancija', 'Divna si', samo su neki od komentara ispod objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll, koju na Instagramu prati preko tri milijuna ljudi, već je ranije najavila kako će svakako doći na Euro u Njemačku na kojem će s tribina opet bodriti hrvatsku reprezentaciju.

Podsjetimo, Knoll se često javlja na društvenim mrežama te ističe svoj izgled, a nedavno je pokazala svoje gimnastičke sposobnosti. Ivana se obukla u crni grudnjak, kratke hlačice i štikle,  legla ispred ogledala i pokazala koliko visoko može dignuti nogu. Ivana na Instagramu često piše o privatnom životu, a nedavno je pisala kako često susreće s hejterima. 

- Cijeli svoj život imam veliku količinu hejtera. I za sve što radim dobivam puno pažnje jer sve što radim, radim odlično. I zbog tog razumijem frustracije drugih, ali nikada neću razumjeti da je muškarac ljubomoran na ženu...Dok vi puštate glazbu u vašim garažama, ja sam stvorena za velike stvari jer imam veća muda od svih vas zajedno - poručila je Knoll i nastavila:

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

- I da, odbijam milijune dolara ne otvarajući OnlyFans. I da, odbijam milijune dolara ne prodavajući svoje tijelo i dušu nikome. I nikad neću! Da, seksi sam i da, pričam četiri jezika, i da, imam diplomu grafičke tehnologije i da, sve plaćam sama i da, znam svirati i da, imam brend bikinija, i da, jesam najveća influencerica u Hrvatskoj i da, radim puno i da, na putu sam da budem najbolja - zaključila je svima. 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:43 19.05.2024.

Bila je na opsežnoj plastifikaciji pa se sad vratila u internetski eter.

Avatar Moodleen
Moodleen
21:55 19.05.2024.

Ivančica, uskoro budu izbori za predsjednicu/predsjednika RH, kandidiraj se. Imaš moj...

XM
Xman
20:01 19.05.2024.

Kad ce u ameriku da partija sa afroamerikancima ,vjerujem da se nada dace se proslaviti kao Kardasijanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije