Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u ljetu

Ivana Knoll pozirala u minijaturnom kupaćem koji je jedva zadržao njezine bujne obline

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/19
18.08.2023.
u 18:00

Knoll je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u provokativnoj crnoj kombinaciji, točnije minijaturnom crnom bikiniju koji je jedva držao njezine bujne obline te otkrila da joj se uskoro bliži rođendan.

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama često dijeli vruće fotografije i hvali se svojim izgledom, a sada je pokazala još jedno svoje atraktivno izdanje.

Ivanu smo navikli vidjeti u uskim i vrućim kombinacijama koje uključuju razne kupaće kostime, ali i haljine, hlačice te suknje. Bujna brineta svojim je izgledom i strastvenim navijanjem zaludila brojne obožavatelje, a vrhunac svoje popularnosti dosegla je tijekom proteklog Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Ivana s vrućim objavama tada nije stala, nego je nastavila nizati fotografije. Ovoga ljeta javila se s nekoliko lokacija te pokazala kako uživa i druži se s poznatim facama, a ovoga puta pokazala je svoje vruće izdanje te otkrila da se nalazi na Mikonosu.

Naime, Ivana je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u provokativnoj crnoj kombinaciji, točnije minijaturnom crnom bikiniju koji je jedva držao njezine bujne obline te otkrila da joj se uskoro bliži rođendan.

- Sezona djevica uskoro dolazi - napisala je pored fotografija na kojima je prvo uz zavodljiv pogled držeći kosu pozirala u bazenu, a potom u zavodljivoj pozi pored istog bazena. U komentarima su joj pratitelji uputili pregršt emotikona gorućih vatrica, ali i komplimenata na račun seksi izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, koje se odvilo prošle zime, Ivana je otišla u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima. Iz Miamija se vratila kako bi podržala vatrene u Ligi nacija, a zatim se uputila na Ibizu gdje se družila s brojnim poznatima. Samo neka od imena kojima je u kanadska DJ-ica Blondish i mlada zvijezda Cityja, nogometa Erling Haaland (22). Nakon Ibize uživala je u Cannesu, a sada se nalazi na grčkom Mikonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima. Ranije je podijelila fotografije na kojima je 'zapalila' noćni klub u društvu umirovljenog košarkaša Shaquillea O'Neala (51). 

VEZANI ČLANCI

- Shaq ne stane u fotografiju - napisala je Knoll uz objavu na kojoj pozira kraj košarkaša višeg od dva metra. Knoll je također snimila košarkaša kako pozdravlja posjetitelje kluba s pozornice. 

Dodajmo da Ivana na društvenim mrežama ima više od 3,3 milijuna pratitelja koje redovito časti svojim vrućim izdanjima.

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:41 19.08.2023.

Ma, zabolje nas.

EF
Efendi
03:18 19.08.2023.

A po cemu je ova znacajna, osim sto je nosac sisa i straznjice?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:44 18.08.2023.

Opet ova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije