Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igra Stipana Macana

Milan Štrljić uoči nove sezone 'Kumova': 'Obitelj se širi, a strah me da se ne pojavi i neki mali Nijemac'

Foto: Nova TV
1/7
18.08.2023.
u 13:00

Nova sezona donosi brojna uzbuđenja i preokrete u životima glavnih junaka

Najiščekivanija serija uskoro se vraća na male ekrane –  ''Kumovi'' koji su osvojili publiku diljem regije te čvrsto drže mjesto najgledanije dramske serije u Hrvatskoj i u 2022. i u 2023. godini. S novom, trećom sezonom startaju uskoro na Novoj TV.

Nova sezona donosi brojna uzbuđenja i preokrete u životima glavnih junaka. U prošloj sezoni glava obitelji Stipan Macan (Milan Štrljić) doznao je da ima kćer Šimu (Marina Redžepović) iz jedne veze iz mladosti, a pokušavajući izgraditi odnos s njom, nerijetko se našao u konfliktima sa sinovima Vinkom (Vedran Mlikota) i Aljošom (Vladimir Tintor).

''Kvaliteta ove serije jest što je dinamična, stalne su promjene i zanimljiva lica. Stalno mi se obitelj širi, to je dobro, mada me strah, onaj jedan period dok je Stipan bio u Njemačkoj, da se ne pojavi neki mali Nijemac'', našalio se Milan Štrljić u razgovoru za IN magazin te otkrio kako u novim nastavcima gledatelje očekuju brojni uzbudljivi zapleti.

Foto: Nova TV

Saga oko zemljišta koje na jednoj strani želi Stipan, a na drugoj braća i njihove supruge poprimit će nove razmjere, a tko će u svemu tome odigrati ključnu ulogu, i kome će zemljište na kraju pripasti – ostaje nam vidjeti.

VEZANI ČLANCI: 

''Uloga koju glumac napravi sa srcem, a ja ovu zaista radim sa srcem, jest uloga koja prođe kroz tebe kao glumca, kao čovjeka i ti njoj daješ jedan dio sebe, a ona od tebe uzima isto jedan dio i tog osobnog i tog glumačkog, tako da je to sve jedna velika igra'', izjavio je glumac Vedran Mlikota kojeg gledatelji gledaju u ulozi Vinka, a dao je i naslutiti što će se događati u novim nastavcima: ''Dižemo se iz pepela!''

Foto: Nova TV

Uzbudljive epizode nove sezone serije 'Kumovi' ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV!

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Ključne riječi

Komentara 7

TM
trade_mark
14:02 18.08.2023.

strašno na kakve se negledljivosti troši lova!

KU
kuramela
11:58 20.08.2023.

Timer, Ja nisam scenarist, ali bolje je ne napisati ništa nego potpisati svašta.

Avatar Leonn
Leonn
14:07 18.08.2023.

Ne gledam serije ali ovu sam gledao i izvanredno je dobra..glumcima svaka cast. Poslije Gruntovcana jedna od najboljih serija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije