UŽIVA U MIAMIJU

Ivana Knoll uživala sa slavnima na tulumu kod DiCaprija, a zatim se odvezla s poznatim glumcem

Ivana Knoll
Foto: Profimedia
1/14
06.01.2023.
u 17:40

Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali sa bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell. Došla je i 23-godišnja Victoria Lamas za koju se šuška da je nova djevojka Leonarda DiCaprija. Nakon zabave Ivanu je u 4 ujutro u svom Rolls Royceu odvezao Jamie Foxx.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u Kataru postala je i jedna od najpoznatijih navijačica na svijetu, pa nije čudno da je u posljednje vrijeme na svoje privatne zabave pozivaju brojne zvijezde filma i glazbe. Prvo je tulumarila sa Jamiejem Foxxom, i  Drakeom, a sad je dobila i pozivnicu na tulum na kojemu su bile zvijezde i razni modeli dobila je od holivudskog glumca Leonarda DiCaprija.

Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju.  Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali sa bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell. Došla je i 23-godišnja Victoria Lamas za koju se šuška da je nova djevojka Leonarda DiCaprija. Nakon zabave Ivanu je u 4 ujutro u svom Rolls Royceu odvezao Jamie Foxx.

Dodajmo i da se Ivana iz Amerike javila tijekom božićnih blagdana kada je pozirala na Times Squareu. Tada je pokazala i kako je New Yorkom prošetala u prepoznatljivim kockicama te snimila mnoštvo ljudi koji su je okružili te se htjeli fotografirati s njom. Nekoliko dana kasnije otkrila je kako je 2023. godinu dočekala u Miamiju.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
17:47 06.01.2023.

Knoll uspješno gradi inozemnu karijeru posvuduše. Dobro se probila!

DU
Deleted user
17:44 06.01.2023.

Treba sad i unovčiti sav taj napor.

AL
Alen1001
18:07 06.01.2023.

čemu ove "novosti"? To zbilja nikoga ne zanima - za javnost apsolutno nepotrebna osoba i nastup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije