Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi imidž?

Ivana Mišerić novom objavom iznenadila obožavatelje koji su ovako reagirali: Vrati nam našu Ivanu

Zagreb: Ivana Mišeri?, radijska voditeljca
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
23.11.2023.
u 07:00

Radijska voditeljica objavila je novu fotografiju na Instagramu uz koju je napisala: Mala promjena

Radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ima novu frizuru sa šiškama i novom bojom te je uz fotografiju napisala: Mala promjena. Njezini obožavatelji na društvenim mrežama odmah su posumnjali kako je Ivana stavila periku i većina ih je priznala kako im se ne sviđa ovaj imidž.

"Ne, nikako. Izgleda kao perika i progutalo te. Izgleda kao perika, ljepša je plava. Nije loše, ali svjetliji tonovi ti bolje stoje. Boja kose je divna, frizura prekrasna, ali ne na tebi. Hollywood wife look... dodaje godine. Nije loše ali plavo ti bolje stoji. Ali malo i za promjenu. Nadam se da je perika, jer vam svijetla kosa predivno stoji. Nije loše, ali vrati nam našu Ivanu", poručili su joj obožavatelji, a Ivana ih je odlučila držati još u neizvjesnosti te im nije otkrila radi li se o novoj boji kose ili je ovu promjenu postigla perikom. Ovo je ljeto Ivana proslavila treću godišnjicu veze s dečkom, IT konzultantom Draženom Kovačevićem i najavila da se spremaju za novi zajednički korak – zajednički život.

 

 

VEZANI ČLANCI

Kako je voditeljica radija Otvoreno ispričala za Gloriju, plan im je bio useljenje u stan koji su kupili u Velikoj Gorici i prvi put je tada otkrila kako su se upoznali na neformalnom druženju kod prijatelja i odmah je zaiskrilo među njima. Vezu su održavali na daljinu jer Dražen živi u Istri i jednom prilikom, kad joj je nedostajao, poštom joj je poslao svoju košulju koja je bila pošpricana njegovim mirisom. Bio joj je velika utjeha i podrška kada joj je mama izgubila bitku sa zloćudnom bolesti i nakon gubitka majke shvatila je da mora potražiti stručnu pomoć i raditi na svom mentalnom zdravlju.

– Ne sramim se priznati da sam potražila psihijatrijsku pomoć, smatram to dijelom mentalne higijene. Teško se možeš naviknuti da majke više nema. Slomila sam se i dio mene je otišao, ali sam izvukla snagu i počela više biti empatična prema ljudima u toj svojoj boli – rekla je nedavno Ivana u intervju. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Dosta mi je mikrofona i pijanih ljudi'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije