Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idilična atmosfera

Ivana Mišerić pokazala gdje uživa i tko joj pravi društvo: 'Školski primjer jeseni'

Foto: Privani album
1/13
30.10.2022.
u 20:00

Radijska voditeljica otkrila je da se na izlet u kanjon Kamačnik uputila s dečkom Draženom Kovačevićem (34) te svojim psom.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) na svojem je Instagram profilu s pratiteljima podijelila kako provodi ovaj vikend. Ivana je podijelila nekoliko fotografija na kojima je istaknula da se nalazi u kanjonu Kamačnik, pa istaknula i tko joj pravi društvo. Radijska voditeljica otkrila je da se na izlet uputila s dečkom Draženom Kovačevićem (34) te sa svojim psom. Ivana je objavila fotografiju na kojoj se nalaze njezin ljubimac i partner u prirodi.

- Pratim vas kao sjena – napisala je potom dodala hashtag 'svi prisutni'.

Potom je objavila i fotografiju na kojoj je ona pozirala u trapericama i crnoj jakni. 

- Školski primjer kako izgleda jesen – napisala je u opisu. U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente. „Pre pre“, „A ljepotica moja“, „Čim si se ti namontirala u kada odmah je i jesen ljepša“, „Divna si“, pisali su.

Podsjetimo, Ivana često vikende provodi s dečkom te pokazuje na koje izlete idu. O svom ljubavnom životu ne priča često, a jednom prilikom je otkrila kako joj je održavati vezu na daljinu. 

- Sve uspijemo. Imamo kvalitetan odnos, puno ljubavi i volje jedno za drugo, teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu - rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno - ispričala je tada.

Voditeljica se sa svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. O njenom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije