tv voditeljica

Ivana Paradžiković objavila fotografiju iz sablasno praznog Dubrovnika: 'Posljedice se već osjećaju'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
06.03.2022.
u 09:55

"Amerikanci otkazuju kongrese, hoteli se, iako najavljeno, još ne otvaraju. Lijep i... pust", napisala je Ivana Paradžiković uz fotografiju iz centra Dubrovnika.

Voditeljica i urednica emisije 'Lice pravde' na Una TV-u Ivana Paradžiković (41) osvrnula se na aktualna događanja u svijetu i jednom fotografijom koju je podijelila na svom Instagram profilu progovorila o posljedicama ratnih zbivanja u Ukrajini. Naime, Ivana je objavila fotografiju sablasno praznog Straduna.

"Posljedice se već osjete, govore mi. Amerikanci otkazuju kongrese, hoteli se, iako najavljeno, još ne otvaraju. Lijep i... pust", napisala je Ivana uz fotografiju iz centra Dubrovnika. Ispod objave odmah su joj se javili neki od pratitelja. "Teška su vremena, ali kada ove posljedice prođu bit će opet Stradun onaj stari, pun ljudi", glasi jedan od komentara.

Bivša urednica istraživačkog magazina 'Provjereno' prošle je godine napustila Novu TV na kojoj je provela 15 godina. Nedugo nakon toga dobila je angažman na Una TV-u gdje uređuje i vodi emisiju 'Lice pravde' koja se također bavi istraživačkim pričama.

Nedavno je počela predavati i na Sveučilištu u Dubrovniku gdje vodi kolegij istraživačko novinarstvo. Paradžiković je u lipnju prošle godine diplomirala Odnose s javnostima na Sveučilištu Sjever, a godinu prije na tom je sveučilištu dobila i rektorovu nagradu.

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 23

XY
Xyx
10:59 06.03.2022.

Jovana idi u Dodikovo Trebinje ostavi se ti hrvatskog Dubrovnika

TI
tvrdi.ivo
10:53 06.03.2022.

opet ova štraca. odi u Bijeljinu pa se tamo našetavaj i kukumači

ŽZ
Željeznički (Zeleni) most u ZG
10:20 06.03.2022.

Una Tv, to je ona Dodikova televizija? Pitam za prijatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije