Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatila se posla

Ivana Paradžiković pokazala što je sve pronašla na plaži: 'Sramota'

Foto: Instagram
1/14
28.07.2023.
u 07:45

Ivana nije otkrila gdje se trenutačno nalazi, no pokazala je kako provodi vrijeme na plaži

Bivša novinarka i urednica Ivana Paradžiković (42) na Instagramu je objavila fotografiju s jedne plaže pa pokazala što je sve skupila s nje. Iako nije otkrila točno gdje se nalazi i gdje točno čisti plažu.

- Moj današnji ulov s plaže: troje usranih pelena, dva dnevna uloška, desetine rabljenih vlažnih maramica, jedna crocsica, jedna papuča, desetine plastičnih čaša, stotine opušaka, komadi stiropora, dječji šlauf, sva moguća ambalaža: od maske za ronjenje do krema za sunčanje…i onda kažete ćukenja na plaži su problem? Čistiti smeće nije sramota. Bacati ga u prirodu jest - napisala je pored fotografije svega što je skupila.

Nedavno je objavila i video na kojem se vidi kako skače na glavu. Ivana nije otkrila gdje se trenutačno nalazi, samo je napisala kako je skočila u rijeku. Kasnije je u komentarima napisala kako je video nastao u Trebižatu, u Bosni i Hercegovini, odgovorivši na jedan komentar. Dodala je i da je voda bila hladna. 

- Zvuk na kraju videa je čista sreća jer mrzla rijeka ohladi mozak - otkrila je u statusu.

 

Također, nedavno je otkrila kako je uživala na Hvaru, gdje se potpuno opustila. Ivana je objavila fotku na kojoj je u bazenu i sunčala se na luftiću, a na sebi je imala jednodijelni badić sa zanimljivim prorezima. 

- Danas se osjećam ka…ka Šuker ‘98e! - napisala je uz fotku koju je brzo lajkalo više od 2000 ljudi. U komentarima joj se javila pjevačica Nina Badrić i glumica i scenaristica Jelena Veljača. 

- Točno znam osjećaj - napisala joj je Nina. 

- Ahhhhhh - poručila je Veljača, koju je prizor s Hvara ostavio bez teksta, a uz komentar dodala je i emotikon sa srcima u očima.  
Ivana je nedavno bila na putovanju po Americi, te je objavljivala fotografije s raznih lokacija koje posjećuje. Jedna njena objava šokirala je mnoge. 

VEZANI ČLANCI:

- Što smo učinili?! Nije pitanje, vise zgrožena konstatacija, koja mi se vrtjela glavom. Vidjela sam najgore od svijeta danas. Ogromne količine smeća, beskućnika, meth ovisnika, pasa lutalica, lešina uz cestu. Džinovske porcije hrane, sve super size. Ljudi, ne pretili već gojazni, jer zdravu hranu si rijetko tko može priuštiti - započela je Paradžiković i nastavila: 

- Sve je abnormalno skupo. Tucet jaja 12$. Sirni namaz 7$. Normalni ljudi, obični, rade dva posla da prežive. Žive da bi radili. Poput hrčaka vrte kotac, jer ako stanu, game over, ostaju bez svega. Sustav je nemilosrdan. Raj za bogataše koji odsjedaju u Hiltonu, ljetuju na Havajima i idu na skijanje u Aspen. Amerika nije samo shopping u New Yorku. I ovo je Amerika. Doduše, njezin najsiromašniji dio - ispričala je. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 4

Avatar Zavratnica
Zavratnica
09:54 28.07.2023.

Tko je ta?

SK
skupiduša
10:25 28.07.2023.

A jest si sredila usnice, zavrnuti su kao brkovi. Bila je puno ljepša i draža prije tih glupih zahvata.

RO
RogaBabaroga
10:14 28.07.2023.

samo novčana kazna ovo može riješiti i naravno kante za smeće na svakih par metara. strancima u svojoj zemlji ne pada na pamet bacati smeće okolo, jer znaju da će to platiti. Al kad tu dođu, divlji zapad. ništa bezništa bez zakona i kazne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije