Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povela ih u akciju

Ivana Paradžiković s ekipom se zaputila u brdo pa poručila HGSS-u: 'Naučila sam lekciju!'

Foto: Instagram
1/10
05.08.2023.
u 18:00

Voditeljica i novinarka svoje ljeto provodi itekako aktivno

Voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković (42) svoje ljeto i odmor provodi itekako aktivno. Nakon što se uhvatila u koštac sa smećem na plaži, povela je i ekipu u dvosatnu šetnju Visom, a uz fotografiju je napisala i objašnjenje.

- Vidi ih kako se smiju. Sretni. Naivni! Nemaju pojma u što se upuštaju sa mnom! Kanada, Filipini, Slavonski Brod, Zagreb, Dubai. Cijeli svijet u jednoj fotografiji. Nagovorila sam ih na šetnju koja se pretvorila u trčanje po brdu dva sata. Gonila sam ih da stignemo prije mraka, jer znam što znači mrak u šumi! HGSS naučila sam lekciju! Ponijela sam kompas i zviždaljku. Poklon od prijateljice kad sam se izgubila pa ste me spašavali. I da, samo da znate, Vis nisu samo bajkovite plaže…i brdo skriva čarobnu špilju! Sve ću vam ispričati sutra! p.s. sve sam žive i zdrave dovela kući. Malo izgrebanih nogu, ali s avanturom za pamćenje! - napisala je.

Podsjetimo, Ivana je nedavno podijelila koliko je smeća počistila s jedne plaže. 

- Moj današnji ulov s plaže: troje usranih pelena, dva dnevna uloška, desetine rabljenih vlažnih maramica, jedna crocsica, jedna papuča, desetine plastičnih čaša, stotine opušaka, komadi stiropora, dječji šlauf, sva moguća ambalaža: od maske za ronjenje do krema za sunčanje…i onda kažete ćukenja na plaži su problem? Čistiti smeće nije sramota. Bacati ga u prirodu jest - napisala je pored fotografije svega što je skupila.

VEZANI ČLANCI

Nedavno je objavila i video na kojem se vidi kako skače na glavu. Ivana nije otkrila gdje se trenutačno nalazi, samo je napisala kako je skočila u rijeku. Kasnije je u komentarima napisala kako je video nastao u Trebižatu, u Bosni i Hercegovini, odgovorivši na jedan komentar. Dodala je i da je voda bila hladna. 

- Zvuk na kraju videa je čista sreća jer mrzla rijeka ohladi mozak - otkrila je u statusu.

Također, nedavno je otkrila kako je uživala na Hvaru, gdje se potpuno opustila. Ivana je objavila fotku na kojoj je u bazenu i sunčala se na luftiću, a na sebi je imala jednodijelni badić sa zanimljivim prorezima. 

- Danas se osjećam ka…ka Šuker ‘98e! - napisala je uz fotku koju je brzo lajkalo više od 2000 ljudi. U komentarima joj se javila pjevačica Nina Badrić i glumica i scenaristica Jelena Veljača. 

- Točno znam osjećaj - napisala joj je Nina. 

- Ahhhhhh - poručila je Veljača, koju je prizor s Hvara ostavio bez teksta, a uz komentar dodala je i emotikon sa srcima u očima.  
Ivana je nedavno bila na putovanju po Americi, te je objavljivala fotografije s raznih lokacija koje posjećuje. 

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar R2D2
R2D2
18:57 05.08.2023.

I baš nas danas morate maltretirati s ovom??

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
19:40 05.08.2023.

Postala je izuzetno naporna.

BO
BoljiSvijet
19:00 05.08.2023.

Ovo je prestrašno, da i danas na ovaj sveti praznik nas davite sa ovom posvudušom...gdje su priče o našim braniteljima invalidima,herojima i njihovim obiteljima???..ovo je dno dna da i na današnji datum tu osobu propagirate..fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije