Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATI PREVARANTI

Ivana Paradžiković upozorila na telefonsku prijevaru: 'Ne javljate se na ovakve pozive'

Foto: Instagram
1/10
23.07.2022.
u 12:48

- Prvo kratko zazvoni tek toliko da imate neodgovoren poziv pa da ga uzvratite. A ako to ne upali, zovu ponovno. Već nekoliko slučajeva sam čula kako im je u par sekundi zdrobilo duplu mjesečnu potrošnju - napisala je bivša voditeljica Provjerenog uz screenshot broja sa Cipra

Voditeljica Una TV Ivana Paradžiković (41) na Instagramu je upozorila svoje pratitelje na telefonsku prijevaru, čija je žrtva bila i sama. 

- Ne javljajte se na ovakve pozive. Prvo kratko zazvoni tek toliko da imate neodgovoren poziv pa da ga uzvratite. A ako to ne upali, zovu ponovno. Već nekoliko slučajeva sam čula kako im je u par sekundi zdrobilo duplu mjesečnu potrošnju - napisala je bivša voditeljica Provjerenog uz screenshot broja sa Cipra. 

Inače, Ivana se prije nekoliko dana vratila u Hrvatsku s bezaboravnog putovanja u Jordan, a na društvenim mrežama fanovima je prenijela dojmove.

Foto: Instagram

Objavila je fotografiju na kojoj nosi maramu na glavi i našalila se da izgleda kao Jack Sparrow za siromašne. Podijelila je i jednu zanimljivu priču i napisala kako je izgledalo spavati u beduinskoj pećini i s kim se sprijateljila dok je bila ondje. 

- Na luđem mjestu u životu, definitivno nikad nisam spavala. Beduinska pećina u samoj Petri, području pod zaštitom UNESCO- a. Mjestu s kojega su lokalne vlasti, baš uoči proglašenja jednog od najvrednijih kulturnih dobara čovječanstva 1985., tijekom jedne noći, deložirali stotine beduinskih obitelji iz njihovih stoljetnih domova. Ali nisu se beduini dali iz Petre pa su im lokalne vlasti, također unutar zaštićenog područja, sagradili naselje. Imaju tamo školu, vodu..i kutiju šibica u kojoj su primorani živjeti. Upravo ih se zato, posljednjih godina, sve više vraća tamo gdje su rođeni. U špilje. Tražeći život kakav su imali nekada prije. - počela je Ivana priču koja ima zanimljiv kraj.

-  Zaspali smo pod zvijezdama kod jedne takve beduinske obitelji. Negdje daleko zavijao je gladan pas. U jednom me trenutku probudio dodir. Nečija ruka na nozi. Sedmogodišnji Ajmen se išuljao dok su svi spavali. Cijeli dan smo se igrali, bacali kocke, trčali za psima, ja sam mu pokazivala svoje pse, on meni kako ga slušaju deve i mazge. Na kraju dana imao je potrebu pokazati mi da sam mu draga...ali kako ovdje nema mjesta za nježnost učinio je to nakon što su svi zaspali. Pomazio me po nozi, nasmijao se pa šmugnuo nazad u pećinu. Pogledi su nam se sreli. Mislim da su mi oči zasuzile od ganuća - opisala je ovaj dirljivi susret koji će dugo pamtiti. 

VIDEO: Promocija knjige Željka Bebaka 'U inat svima' 

 

Ključne riječi

Komentara 5

LE
Leo
13:31 23.07.2022.

Ja bih iskoristio priliku i upozorio na neke Paradžikovićkine objave. Mislite svojom glavom. Nisu sve kakvim se na prvu čine.

Avatar Tombstone
Tombstone
14:56 23.07.2022.

Tipicno. Par rijeci u svezi s naslovom koje ne govore nista i onda slijedi "inace" i pocinju detalji o ljetovanju, kanarincima, dzukcima i sl. Primjer pisanja o nekoj osobi samo iz razloga da se pise

Avatar drug Joža
drug Joža
14:34 23.07.2022.

Hrjela je reći: na žalost, nije svaki nepoznati broj sponzozor. To kod sponzoruša predstavlja tzv. "rizik posla".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije