Mjuzikl

Ivana Plechinger radi hrvatsku verziju hit-serije Glee

'potter02_TOM_161110'
''
17.11.2010.
u 22:11

Školovana pjevačica i bivša TV voditeljica pokrenula je dječji zbor Trololo s mjuziklovskim pristupom zborskom pjevanju

Otkako je nema na malim ekranima, Ivanu Plechinger rijetko se može sresti na javnim događanjima. Poslije dugo vremena pjevačicu smo sreli na premijeri filma "Harry Potter i darovi smrti" na koju je došla sa suprugom Brunom Kovačićem i sinovima Janom i Vigorom, gdje je s nama podijelila zanimljivu vijest. Naime, Ivana je u sklopu rođendaonice Tulumulu, koju vodi već pet godina, u listopadu pokrenula dječji zbor Trololo s kojim namjerava napraviti hrvatsku verziju američke hit-serije Glee!

– Riječ je o mjuziklovskom pristupu zborskom pjevanju i jedini smo takav zbor u Hrvatskoj. Članova ima relativno malo jer sam visoko digla letvicu dobrih glasova. Želim poučavati djecu koja doista žele pjevati. U zboru nema statiranja u kukuruzu – kaže. Mjesta za nove članove, dodaje, još ima pa školovana pjevačica (Ivana je diplomirala na Muzičkoj akademiji) poziva svu djecu u dobi od sedam do 12 godina koja žele i znaju pjevati da im se pridruže.

– Napravit ćemo od njih velike pjevačke zvijezde – poručila je.

Komentara 1

ZE
zekonpz
11:18 11.05.2011.

baš nam treba još jedan remake američke serije. i hrvatske bračne vode su bile superuspješne, jel da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije