Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visinska groznica

Ivana Radovniković spuštala se na dasci niz snježne padine

Ivana Radovnikovic
27.03.2010.
u 08:44

Osim što vješto “barata” glasnicama, 24-godišnja pjevačica Ivana Radovniković spretna je i okretna i kad je riječ o spuštanju niz snježnu padinu. I to ne na skijama – nego na dasci!

Osim što vješto “barata” glasnicama, 24-godišnja pjevačica Ivana Radovniković spretna je i okretna i kad je riječ o spuštanju niz snježnu padinu. I to ne na skijama – nego na dasci! Zato ni ovu zimu nije preskočila ugrabiti svoju dozu adrenalina, a njezin izbor bilo je skijalište Les Deux Alpes u Francuskoj.

– Dobro sam odabrala! Naselje je prepuno restorana, barova, diskoteka, pizzerija, a imaju čak i kino. Svakako bih izdvojila jedan predivan pub u kojem smo se družili do ranih jutarnjih sati – kazala nam je plavokosa Zadranka. Preko dana je, kaže, skakala po padinama, a navečer se provodila u ambijentu ledene bajke u koju će se zasigurno opet vratiti. Posebice jer je u ovom francuskom naselju nadvladala neke od svojih strahova.

– Jedan od “povijesnih” trenutaka bilo je moje spuštanje niz crnu stazu Grand Colouire – najtežu crnu stazu u Europi. Strma je i puna hupsera i grba. Bilo je to preživljavanje – kazala je. Fascinirana poput djeteta u dane svojeg zimovanja zaboravila je na glad i žeđ. Dijelom zbog zabave, a dijelom zbog visokih cijena koje su nju i njezine prijatelje opalile po džepu.

– Mislim da bi moj prijatelj svakako izdvojio tost od 65 kn, a ja kakao od 45 kuna – požalila nam se, ali i rekla da je bez obzira na sve na užitke ipak rado trošila.

– Vlakom kroz glečer došli smo do ledene špilje kroz koju je vožnja poput ludovanja u zabavnom parku. U jednom dijelu vlakovi se umalo sudare, a potom dođete u glečer u kojem su ledene životinje izrađene u pravoj veličini. Božanstveno! – kaže Ivana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije