Voljela je našu obalu

Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku, a ovdje je bila i na jednoj operaciji

ARHIVA - Ivana Trump i zaručnik Rossano Rubicondi uživali na Hvaru
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
15.07.2022.
u 10:23

Obožavala je našu obalu, a zadnji put u Hrvatskoj je bila prije tri godine kada je bila članica žirija na izboru za Miss Universe.

Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku i posebno je voljela našu obalu, a zadnji put u Hrvatskoj je bila prije tri godine kada je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao članica žirija u izboru za Miss Universe, a tom prilikom bila je i na operaciji očiju u Klinici Svjetlost.

Bila je jako dobra prijateljica s Vladimirom Kraljevićem koji ima licenciju za Miss Universe u Hrvatskoj i odazvala se njegovom pozivu 2019. godine. Dok je boravila u Zagrebu, susrela se i tadašnjim gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem koji joj je poklonio personalizirani dres Hrvatske nogometne reprezentacije, monografiju Zagreba i Croatinu maramu.

– Volim Hrvatsku, imam brod i išla sam na Hvar, Korčulu, Brijune, Dubrovnik i Split – izjavila je Ivana dok je bila u Zagrebu. Voljela je našu obalu i često je posjećivala Hvar gdje je 2007. godine stigla na luksuznoj jahti u društvu svog tadašnjeg zaručnika talijanskog glumca Rossana Rubicondija. Uvijek je isticala kako voli našu obalu i rado joj se vraća, a u ljepote koje Hrvatska pruža prije nekoliko godina uvjerila se i njezina kći Ivanka kada je s obitelji posjetila Dubrovnik. 

Podsjetimo, Ivana Trump preminula je u četvrtak u svom domu u New Yorku. Policija ju je pronašla bez svijesti na dnu stubišta u njezinoj kući u New Yorku, a točan uzrok smrti još nije poznat.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doberdedec
11:28 15.07.2022.

Je, su joj udelali orošavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije