janica kuma

Ivica Kostelić svoju će Elin oženiti na Markovu trgu

ivica kostelić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
01.04.2014.
u 19:27

Iako već imaju datum vjenčanja, par još nije odabrao točno mjesto svadbenog slavlja na koje je pozvano oko 150 gostiju

Vjenčanje Ivice Kostelića i njegove dugogodišnje djevojke Elin Arnarsdottir zakazano je za 24. svibnja u Crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem Gradu.

Ivici će kum biti kolega Natko Zrnčić Dim, dok je Elin za kumu odabrala Janicu Kostelić.

Iako već imaju datum vjenčanja, par još uvijek nije odabrao točno mjesto svadbenog slavlja na koje je pozvano oko 150 gostiju. Umjesto na medeni mjesec, Kostelići će otići na Mljet, gdje godinama ljetuju, piše 24 sata.

Elin će u vrijeme vjenčanja biti u petom mjesecu trudnoće te je dala izraditi vjenčanicu po mjeri, a savjetima joj pomaže upravo Janica, koja joj je i najbolja prijateljica.

>>Elin i ja ženimo se 24. svibnja i veselimo proširenju obitelji

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
20:16 01.04.2014.

ma bitno da to ona zna...

SB
sbb
20:38 01.04.2014.

A ne mozda na trgu sv. Marka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije