lijepe vijesti

Ivo Sanader postao djed, njegova kći Bruna rodila dječaka

mirjana sanader,ivo sanader
Foto: Patrik Macek/Pixell
1/15
03.07.2023.
u 09:50

Sanaderova mlađa kći Bruna rodila je dječaka Rafaela, a udana je za Vedrana Vukadinovića. Bivšeg hrvatskog premijera vijest o prinovi je razveselila.

Kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Bruna, rodila je dječaka Rafaela, a sretnu vijest potvrdio je za 24 sata njegov bliski prijatelj Luka Bebić.

– Istina, rođen je mali Rafael prije desetak dana u Engleskoj, sve je prošlo dobro, koliko znam – rekao je Luka te otkrio kako je Ivo sretan zbog vijesti da je postao djed.

Podsjetimo, Bruna je Sanaderova mlađa kći koja je udana za Vedrana Vukadinovića, sina bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića. Vedran se u Sanaderovu kćer zaljubio još u srednjoj školi kada su i ušli u vezu, a ljubav su dugo skrivali od javnosti.

Za njihovu ljubav doznalo se tijekom faksa, a Bruna je studirala medicinu dok je Vedran studirao ekonomiju. Ljubav su potvrdile fotke sa studentskog putovanja u Grčku na kojima su izmjenjivali poljupce.

VEZANI ČLANCI:

Njihova veza izdržala je i izrazito turbulentna vremena za Brunu i njezinu obitelj, a zaljubljeni par jedno vrijeme svoj je mir pokušao pronaći u Njemačkoj. Bruna je tamo otišla i zbog specijalizacije za koju je dobila stipendiju. Na medicini je bila izrazito uspješna, nagrađena je dekanovom nagradom za najbolji znanstveni rad, a diplomirala je s prosjekom 4,48, pisali su mediji 2013.

Bruna i Vedran vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo jer je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je mama Mirjana slavila s mladencima. Par je svadbeno slavlje imao u jednoj od uvala na Paklinskim otocima

Bruna ima i stariju sestru Petru, koja gradi glumačku karijeru u New Yorku.

VIDEO Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kruno100
11:17 03.07.2023.

Sanader radi cirkus od hrvatskog pravosuđa i netko mu to dopušta. Bitće da nije otkucao svoje bivše kolege pa mu drže štangu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije