u kataru

Izabel Kovačić pokazala kako ona i sin provode vrijeme između utakmica: 'Magično mjesto'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
09.12.2022.
u 14:55

Izabel i sin su vrijeme kratili na praznoj plaži u Kataru, a ona je bila obučena u bijelu kombinaciju te u krilu držala sina i lagano ga mazila.

Poduzetnicu i suprugu našeg reprezentativca Matea Kovačića (28), Izabel Kovačić (29) već smo vidjeli kako s tribina bodri svoga dragog te da joj društvo prati njihov sinčić Ivan, a sada je otkrila i kako će Mateu s tribina biti podrška i na današnjoj utakmici. Naime, Izabel je podijelila kratak video u kojem je pokazala kako Ivan i ona provode vrijeme između utakmica. Izabel i sin su vrijeme kratili na praznoj plaži u Kataru, a ona je bila obučena u bijelu kombinaciju te u krilu držala sina i lagano ga mazila. 

- Magično mjesto – napisala je pored snimke koju možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, Izabel i Ivan na utakmici protiv Japana bili su u plavim dresovima, fotografi su snimili mamu i sina kako prate sva događanja na terenu te su djelovali zabrinuto.

Inače, Izabel  i Mateo slove kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Par se upoznao još za vrijeme srednje škole i to u župnoj crkvi u Sesvetskim selima gdje Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Par se vjenčao 2017. godine u toj crkvi, a Izabel je htjela da im na vjenčanju pjevaju članovi njenog bivšeg zbora. Na proslavi su bile i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao. Osim što je jedna od najljepših, Izabel je i jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa- savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su nedavno prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru, a par je 2020. godine dobio sinčića Ivana. Izabel je sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu. Dodajmo da su sina Ivana dobili 2020. godine.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije