Pravi slatkiš

Izabel Kovačić pozirala sa sinom Ivanom, pratitelji odmah primijetili na koga liči

Foto: Instagram screenshot
1/6
18.08.2021.
u 21:00

Iako Izabel rijetko pokazuje sina Ivana na društvenim mrežama, ovoga puta napravila je iznimku, a fotografija je oduševila brojne pratitelje.

Izabel Kovačić (28), supruga našeg nogometnog reprezentativca i igrača Chelsea Matea Kovačića (27) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u naručju drži sinčića Ivana.

Iako Izabel rijetko pokazuje sina Ivana na društvenim mrežama, ovoga puta napravila je iznimku, a fotografija je oduševila brojne pratitelje.

Foto: instagram/ izakova

"Divni", "Šećer na mamu", "Predivno", "Mamino dijete", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je skupila preko 37 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Izabel i Mateo sredinom srpnja krstili su sina Ivana kojem je kum bio Luka Modrić. "Koja povezanost", napisala je Izabel uz snimku te je dodala emotikon bijelog srca, a kasnije je tu istu snimku podijelio i Modrić na svojem Instagram profilu.

"Ponosan kumašin!" napisao je Modrić te je otkrio kako je upravo on kum malenog Ivana. Inače, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze, a prije deset mjeseci postali su  roditelji sina.

VIDEO Pogledajte atmosferu na vjenčanju kćeri Siniše Vuce

Komentara 1

IV
Ivan79
07:09 19.08.2021.

"sliči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije