sredile se

Ne pokazuje je često! Tatjana Dragović na poseban dan pozirala s kćeri koju je dobila u braku s Ivaniševićem

Foto: instagram
1/10
29.06.2021.
u 21:00

Tatjana i kći Amber Marija obukle su se u elegantne haljine, a sve zbog prigode Amberine maturalne večeri koju su zajedno proslavile.

Prije 18 godina Tatjana Dragović (43) na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Amber Mariju. Tatjana je najstariju kći dobila u braku s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela.

Za razliku od 4-godišnje Luce koju ima sa sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem, djecu koju je dobila u braku s Ivaniševićem Tatjana rijetko eksponira na društvenim mrežama. Njezini brojni pratitelji na Instagramu ostali su tako ugodno iznenađeni nakon što se manekenka pohvalila svojom najstarijom mezimicom na njezin poseban dan. 

Naime, Tatjana i kći Amber Marija obukle su se u elegantne haljine, a sve zbog prigode Amberine maturalne večeri koju su zajedno proslavile.

"Slavi krajeve - jer oni prethode novim počecima", napisala je Tatjana i dodala hashtag "maturalna večer". 

Foto: Instagram

Inače, Amber Marija je bila odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 18-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim niže uspjehe. S treninzima je započela još prije devet godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji.

VIDEO>> Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Komentara 4

WA
wannabenovinari
00:15 30.06.2021.

Nosina i ćuba u krupnom planu. Plastična naslikača.

HU
Humbleandhonest
23:34 29.06.2021.

Uz dužno poštovanje, tekst nepismen, i nisu zajedno slavile njezinu maturalnu večeru jer se ona ne slavi, na nju se ide, a roditelji samo doprate. Ništa zajedno se tu ne slavi s roditeljima.

VI
vidum
08:28 30.06.2021.

Neke svoju često pokazuju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije