JURE BULJAT

Iznenada preminuo poznati hrvatski kuhar, imao je samo 37 godina

Foto: Instagram
1/6
24.08.2024.
u 12:38

Iza njega ostaju troje djece i supruga, a sprovod će biti na Gradskom groblju Zadar u 11 sati, 26. kolovoza.

Jure Buljat,  zadarski kuhar i dobitnik nagrade Nasmiješeno sunce preminuo je u 38. godini. Kako piše Kalelarga.info Jure je radio u brojnim restoranima u Zadru. a kada je izabran za najboljeg zadarskog kuhara dobio je nagradu gradonačelnika. Karijeru je inače, započeo na kruzerima. Imao je, iza sebe, 18 godina iskustva u Hrvatskoj i inozemstvu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jurebuljat32 (@jurebuljat32)

 

 "Volim svoj posao i nisam nikada poželio biti nešto drugo. Prvo radno iskustvo stekao sam na kruzeru, a nakon dvije godine plovidbe radio sam po zadarskim restoranima i u svakom naučio nešto novo. Ipak, svoj profesionalni napredak, a onda posljedično i ovo priznanje zahvalnost dugujem obiteljima Vedrić i Kurta", izjavio je nakon osvajanja Nasmiješenog sunca.

Prijašnjih godina radio je za brojne restorane u Zadru kao što su Bruscheta, Matanovi dvori, Pineta, Fortuna i druge. 
Iza njega ostaju troje djece i supruga, a sprovod će biti na Gradskom groblju Zadar u 11 sati, 26. kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 8

FO
four
16:05 24.08.2024.

Sreća što je mislio na druge.

Avatar Stradun
Stradun
13:10 24.08.2024.

Uh, šteta....

MA
marinalučica
13:33 24.08.2024.

Zna li se, što ga je iznenadilo? RIP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije