johnny depp

J. Depp: Da imam šest djece kao Angelina, završio bih u zatvoru

johnny depp
reuters
03.03.2011.
u 11:53

Ona je baš savršena majka. Unatoč slavi i paparazzima koji je opsjedaju na svakom koraku uvijek uspijeva ostati smirena.

Nema bolje promocije za Angelinu Jolie od Johnnyja Deppa. Gdje god se pojavi, slavni je glumac uvijek pun riječi hvale za svoju posljednju filmsku partnericu s kojom je prošle godine u Veneciji snimao film "Turist". Na posljednjoj konferenciji za novinare u Tokiju, gdje je promovirao film, Depp je nastavio u istom stilu.

– Ona je baš savršena majka. Unatoč slavi i paparazzima koji je opsjedaju na svakom koraku uvijek uspijeva ostati smirena. Kad bih ja u tim uvjetima morao izaći na kraj sa šestero djece,  kad-tad bih završio u zatvoru – zaključio je  Depp koji s francuskom glazbenicom Vanessom Paradis ima dvoje djece.  

Ključne riječi

Komentara 1

V4
Vladimir12-4
12:59 03.03.2011.

Ljudi klasa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije