Drastično

J. Hudson tanja za čak osam konfekcijskih brojeva!

jennifer hudson
Foto: pixsell
1/3
21.05.2010.
u 18:51

– U životu nisam bila u boljoj formi! Osjećam se sjajno. No ovo nije još ništa prema onom što sam sve spremna učiniti za filmsku ulogu – rekla je Hudson za magazin People.

Nekad korpulentna pjevačica i glumica Jennifer Hudson (28) uložila je mnogo truda u svoje tijelo i uspjela iz konfekcijskog broja 48 uskočiti u broj 40! A divljenje tome još je veće uzme li se u obzir da je Jennifer lani u kolovozu rodila sina Davida Daniela pa je morala skinuti i višak kilograma nakupljenih u trudnoći.

– U životu nisam bila u boljoj formi! Osjećam se sjajno. No ovo nije još ništa prema onom što sam sve spremna učiniti za filmsku ulogu – rekla je Hudson za magazin People. A da objasnimo njezine riječi, za topljenje masnoća imala je viši razlog od toga da samo ljepše izgleda. To je od nje tražila uloga Winnie Mandele u filmu o Nelsonu Mandeli koji uskoro počinje snimati u Južnoafričkoj Republici.

Kombinirala je vježbanje sa zdravom prehranom, a sve pod nadzorom profesionalnog trenera i nutricionista.

Zanimljivo za ovu priču je da je Jennifer do 2002., do sudjelovanja u showu “Američki idol”, koji ju je lansirao u zvijezde, radila u lancu brze prehrane Burger King, gdje se i udebljala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije