Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbena zvona

J. Timberlake i J. Biel već danima tulumare po Italiji

justin jessica
Pixsell
19.10.2012.
u 14:36

Par će se ovaj vikend vjenčati u Italiji, a uoči događaja feštaju na plaži uz živu glazbu i časte se svježim lokalnim sirevima, maslinama i vinom

Već neko vrijeme zna se da će se ovaj vikend u Italiji vjenčati Justin Timberlake i Jessica Biel, ali novost je da se već dva dana zahuktava fešta.

Naime, par je već u Italiji i s prijateljima neprestano tulumari. Prije dva dana imali su tulum na plaži i plesali uz živu glazbu, a jučer su slavili u dvorištu jedne romantične vile s prijateljima Andyjem Sambergom i bivšim članom grupe 'N Sync Chrisom Kirkpatrickom, piše People. Svi uzvanici i budući mladenci bili su ležerno odjeveni, dvorište je bilo ukrašeno samo bijelim vrtnim namještajem, a sladili su se svježim talijanskim sirevima, maslinama i vinom.

Justin i Jessica skupa su pet godina, a zaprosio ju je u siječnju na izletu u Montanu.

Točno mjesto vjenčanja se taji, ali hotel Palazzo Margherita spominje se kao moguća lokacija jer su tamo navodno rezervirali sobe za svoje goste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije