Trenutak ludosti

Jackson tjelohraniteljima naredio da ubiju njegova brata

Michael Jackson
Pixsell
07.05.2012.
u 19:03

Kralj popa dugo je bio u zavadi s braćom jer nije htio da se njihov bend \"Jackson 5\" ponovno okupi i održi turneju

Matt Fiddes, bivši tjelesni čuvar Michaela Jacksona, britanskim medijima otkrio je da je prerano preminuli kralj popa u jednom razdoblju bio u jako lošim odnosima sa svojom braćom.

– Michael je dugo vremena bio na ratnoj nozi s braćom jer se protivio ideji da ponovno okupe "Jackson 5". Jednom je njegov brat Randy došao k Michaelu, no vojska tjelohranitelja nije ga pustila do brata. Jackson nam je tada naredio da ubijemo Randyja, bio je pod utjecajem tableta i nije bio svjestan onoga što govori  – objasnio je Fiddes. Kazao je kako je  Jackson bio opsjednut Pamelom Anderson s kojom se upoznao krajem 2008..

– Divio se njenu tijelu i stalno je ponavljao da je njeno tijelo poput najljepše skulpture – kaže Matt Fiddes.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije