Sumnjive okolnosti

Jacksonov doktor skrio bočice lidokaina od bolničara Hitne

'Dr. Conrad Murray is arraigned in the Los Angeles County Superior Airport Courthouse on charges of involuntary manslaughter in the death of Michael Jackson February 8, 2010.    AFP PHOTO/POOL/Mark BO
'Mark Boster'
07.01.2011.
u 15:09

Michael Jackson je, tvrdi doktorica Richelle Cooper, preminuo sat i pol prije nego što to tvrdi dr. Murray

Novi svjedoci na suđenju liječniku tragično preminulog Jacksona za ubojstvo iz nehaja otkrili su nove intrigantne detalje o Michaelovoj smrti i Murrayevoj krivnji. Liječnica u Hitnoj službi koja je dočekala Jacksona u bolnici izjavila je na suđenju kako je uvjerena da je pjevač preminuo u svojoj kući i da službeno vrijeme smrti ne odgovara istini. Jackson je, tvrdi doktorica Richelle Cooper, preminuo sat i pol prije nego što to tvrdi dr. Murray. Svjedočenje bolničara Hitne koji je došao u kuću Michaela Jacksona kako bi ga prevezao u bolnicu također je bacilo novi trag sumnje na doktora. Naime, Martin Blunt je izjavio kako je na podu u sobi vidio tri bočice lidokaina koje je Murray potom skrio u svoju torbu. Time je otkrivena doktorova laž jer je tvrdio kako pjevaču prije smrti nije dao druge lijekove osim propofola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije