Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši prvi gospodin Hrvatske

Jakov Kitarović ponovno bez Kolinde: U novom i zanimljivom društvu

Kolinda i jakov
Foto: HINA/PIXSELL
1/19
22.01.2024.
u 21:40

Jakov Kitarović došao je na svečanu dodjelu nagrada za najbolje sportaše godine, a ovaj put je ponovno bez supruge Kolinde! Uhvaćen je u novom i zanimljivom društvu.

Suprug bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović - Jakov Kitarović došao je na svečanu dodjelu nagrada za najbolje sportaše godine po izboru Sportskih novosti. Na ovaj, kao i na prethodnih nekoliko, došao je bez svoje bolje polovice Kolinde te je po dolasku sam i nasmijan pozirao fotografima, a onda je i uhvaćen u publici. 

Da ne bude posve sam, našao je i društvo te je snimljen kako razgovara s bivšim ministrom Draganom Primorcem. Jakova, bivšeg prvog gospodina Republike Hrvatske može se inače vidjeti samo na ovakvim sportskim događanjima, a ovog je mjeseca snimljen i na nekoliko utakmica Europskog vaterpolo prvenstva.

Sa suprugom Kolindom zadnji se put pojavio u javnosti krajem prošle godine, na svečanoj dodjeli priznanja našim najboljim sportašima Hrvatskoj olimpijskog odbora. 

 

21.01.2024., Zagreb - 72. izbor najboljih sportasa u organizaciji Sportskih novosti. Dragan Primorac, Jakov Kitarovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, čitatelj Večernjeg lista fotografirao je bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović u vrlo zanimljivoj modnoj kombinaciji, a ono što se isticalo su japanke na njezinim nogama usred prosinca. Kada smo ju nazvali nasmijala se i objasnila nam zbog čega je 15. prosinca nosila japanke, odnosno ljetnu obuću. - Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izašla u japankama - kazala nam je simpatična bivša predsjednica koja je 15. prosinca oko 18 sati i 30 minuta uhvaćena od strane čitatelja Večernjeg lista kako nosi ljetnu obuću. Hrvatska političarka i diplomatkinja napuštala je haustor u Radničkoj ulici u Zagrebu kada ju je naš čitatelj fotografirao u zanimljivoj modnoj kombinaciji.  

Ova 55-godišnjakinja svezala je kosu u niski rep, odjenula smeđi kožni baloner, crne hlače, zelenu oversized torbu, a ono što je i čitatelja začudilo su japanke u prosincu. Simpatična Kolinda nasmijala se u kratkom telefonskom pozivu i rekla kako mora ići dalje zato što ju čeka telefonska konferencija. 

Ovo je bio rijedak izlazak bivše predsjednice Grabar-Kitarović, koju u posljednje vrijeme nemamo baš priliku često vidjeti u javnosti. Nedavno je njezin suprug Jakov Kitarović uhvaćen u javnosti nakon dugo vremena, u zagrebačkom kazalištu Vidra, ali bez svoje voljene supruge Kolinde. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 1

GO
goran2hr
23:05 22.01.2024.

Drugi put će i Jakov glasati za Škoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije