Ljudina

James Gandolfini ostavio cimeru s faksa 50 tisuća dolara

James Gandolfini (1)
Reuters/Pixsell
05.07.2013.
u 15:26

Nakon što je otvorena oporuka Jamesa Gandolfinija, javnost je saznala kako je glumac zaista imao veliko srce.

Nakon što je otvorena oporuka Jamesa Gandolfinija, koji se proslavio ulogom mafijaša Tonyja Soprana, javnost je saznala kako je glumac zaista imao veliko srce. Iako je većina njegove imovine raspodijeljena između dvije mu sestre, dvoje djece te supruge, nije zaboravio ni druge posebne ljude u svom životu.

Osim što su novac dobili i njegov osobni asistent, tajnica i kumče, ostavio je po 50 tisuća dolara za svoja dva prijatelja. Jedan od njih je i njegov cimer iz studentskih dana, Doug Katz, koji je američkim medijima otkrio neobične stvari koje o slavnom Gandolfiniju nije nitko znao. Doug i James sprijateljili su se kao studenti, a kad je Doug dobio autističnog sina, James se za malenog dugo brinuo i financirao mu gimnastiku te potrebne lijekove.

– Bio sam šokiran kad sam saznao da mi je ostavio 50 tisuća dolara, ali on je uvijek bio naš anđeo čuvar. Brinuo se za Andrewa i puno mu pomagao. Uvijek je pitao može li još kako pomoći. Više bih volio da je James živ, nego sav taj novac. Nikad nećete upoznati tako divnog čovjeka, zaključio je Katz.

>>Gandolfini obitelji i prijateljima ostavio 70 milijuna dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije