Večerao sa sinom

James Gandolfini prije smrti trusio alkoholna pića

James Gandolfini (1)
Reuters/Pixsell
21.06.2013.
u 18:28

James Gandolfini posljednje sate prije smrti proveo je na večeri sa svojim sinom, piše TMZ.

James Gandolfini posljednje sate prije smrti proveo je na večeri sa svojim sinom. U Rimu su večerali, a James je trusio alkohol, iako je išao na anonimne sastanke na kojima je potražio pomoć zbog ovisnosti, piše TMZ.

– Trusio je jedno piće za drugim. Popio je četiri ruma, dva koktela i nekoliko piva, izjavio je konobar koji je posluživao glumca i njegova 13-godišnjeg sina. Osim toga, pojeo je punu zdjelu prženih kozica s majonezom i ljutim umakom. Nakon večere, glumac je otišao u hotelsku sobu, a nakon što se srušio u kupaonici, njegov sin odmah je pozvao Hitnu. Liječnici su ga 40 minuta oživljavali, no bezuspješno.

>>Ovo su najbolji Gandolfinijevi trenuci u ulozi Tonyja Soprana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije